37

Анонимен

преди 11 години

до ДРУГАРЯ-38, това не е вярно, комисията за ядрено регулиране спря два АЕЦ с общо 6 реактора в САЩ и още 30 реактора са заплашени от подобна процедура.

36

$

преди 11 години

Ама гьолът сега ще е американски, което ще рече че е хубав за герберските жабоци!

35

до 36

преди 11 години

Престани да заблуждаваш хората!!! И в трите държави се строят нови ядрени мощности!Моля, *** да се заемат с подобни коментари!!!

34

Айде към САЩ

преди 11 години

САЩ удължават експлоатационния срок на най-старите си реактори чрез нови технологии за мониторинг с 40 ГОДИНИ. САЩ са държавата с най-много ядрени реактори в света, но притискат Мутрата да не с трои Белене, защо ли??? Предлагам на всички противници на ядрената енергетика, да отидат да протестират в САЩ

33

Анонимен

преди 11 години

И все пак АЕЦ Белене няма да се строи. Ако ще и Брат Пит и Джоли да дойдат да инвестират в гьола пак нищо няма да стане.

32

Анонимен

преди 11 години

Германия, Япония, Швейцария спират всичките си АЕЦ - умните хора се отказват от неоправдания риск.

31

Анонимен

преди 11 години

Иде,иде овчият край на спинозните!Сами си копят гроба,бравос те това да се чува!

30

До 26

преди 11 години

От ГЕРБ сте пълни *** и изманици. Но изманиците в България ги наричат политици и бизнесмени. Кво ти пука къде съм, факт е че тока в Германия е 26 цента за битови нужди и няма нощна тарифа, провери го сам в интернет. Айде ауфвидерзеен, мутро

29

hagen

преди 11 години

Те очевидно разбраха, че след внесените близо 800 хиляди подписа, темата "Белене" и енергетика става решаваща за предстоящите парламентарни избори", коментира Овчаров. Кое е решаващото за предстоящите парламентарни избори.Че си остават само с тия гласове.Няма друг кой да подкрепи една партия която се оказа национална предателка като целеше да направи Б-я 16 република на СССР.И сега Дългия инкасатор се бори с зъби и нокти да прокара заробванете на нашата енергетика от Русия.

28

Анонимен

преди 11 години

до 29, строят ама друг път

27

Анонимен

преди 11 години

Какво се обърка другари и другарки? Защо се издънихте?Рубладжиите събраха подписи за референдум за белене.Актьори от боливуд пристигнаха в НС да разиграват сценки от спектакъла "наивния инвеститор с много пари".Срещу НЕК има иск за 2 000 000 000 лв пропуснати ползи.

26

до 27

преди 11 години

Хехехехех, строят три в момента, освен тези, които си ги имат от нам кога...Не заблуждавай хората с лъжи!!!

25

азе

преди 11 години

Германия спира всичките си ---АЕЦ-ове ,защото е----------- БЯЛА ДЪРЖАВА !

24

поглед напред

преди 11 години

Германия СПИРА, ВСИЧКИТЕ СИ ----АЕЦ-ове,...защо ли?

23

Анонимен

преди 11 години

БСП е партията, която СИСТЕМАТИчНО и ПОСЛЕДОВАТЕЛНО предава българските интереси от създаването си.Освен това никак не съм сигурен, че този референдум ще е благоприятен за БСП

22

до17

преди 11 години

По-леко,... с лепилото !

21

РЕФЕРЕНДУМ

преди 11 години

ДА СЕ РАЗВИВА ЛИ АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКА В БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ИЗГРАЖДАНЕ НА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА НА ПЛОЩАДКА БЕЛЕНЕ?Този референдум ще даде възможност на народа веднъж за винаги да се отърве от най-големия корупционен проект в Европа.

20

Малоумници

преди 11 години

Това правителство е съставено от малумници. Да призная има и един двама министри които си мълчат и вършат работа, но те за замъглени от мутроглавците

19

Анонимен

преди 11 години

БСП се изложиха като кифладжии опитвайки се да развиват дейност пред спонсора си *** с този референдум. Ако хората отговорят с "НЕ" на референдума, дали да се строи АЕЦ Белене, дори да ни докарат и целия боливуд да разиграва постановки нищо няма да се строи.

18

вече в Бг

преди 11 години

БСП ,"винаги"печели изборите -------НА ПРИКАЗКИ ,за това "вечните''победители са във -----ВЕЧНА ОПОЗИЦИЯ!