56

до 52

преди 11 години

Българинът е толкова ***, че не може да различи дори македонския от сръбския !

55

Анонимен

преди 11 години

Доклада на Ню Йоркската полиция от кое управление точно или по - точно кой квартален полицай отговаря за писането на доклади за атентатите в България. Бах мама му за колко *** ни мислят американците и евреите. Видяха че нещо много монго не искаме да се бъркаме в техните икономически войни и веднага спретнаха един 11 септември в и тук, за да има мотив военният министър да защити бъдещата ни "умиротворителна" мисия в Иран. Нямам думи ... мамка им на всички

54

До Филолог

преди 11 години

Аз не ти искам хляба,ти сам си си го изял.Абсолютни глупости говориш,колко човека още да ти го кажат.Именно хъхренето и ,,х,,-то е първото което се набива какъвто и език да говорят.Но не е само това,ти обаче нали 30 години си преводач,няма да ти казвам,,Слушай сега,,...Много са ми интересни такива типове като теб,дето като кажат-Това аз го правя,аз го мога най-добре,никой не разбира колкото аз....Та оттам се дразниш на служителката:)

53

Рус със сини очи

преди 11 години

Относно атентата се изписаха всички възможни версии...по няколко пъти.

52

до 62

преди 11 години

Да , разбира се !

51

до филолог

преди 11 години

Е ти ако си филолог и не можеш да различих френски от арабски , значи сам си прави изводите какъв филолог си ! Аз съм учила във френска гимназия и просто не можеш да сбъркаш французин , който говори английски . Няма начин !

50

Анонимен

преди 11 години

СЕГА СЛЕДВА ОЩЕ ЕДИН АТЕНТАТ И ВОЙНАТА С ИРАН ЗАПОЧВА. ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ СЪС КУЛИТЕ. НЕ НАМЕРИХА В ИРАК НИЩО ЗА КОЕТО ДА СЕ ХВАНАТ И СИ БУТНАХА КУЛИТЕ ЗА ДА УДАРЯТ ИРАК. МНОГО НА ПРОСТИ ПРАВЯТ ХОРАТА ОТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ. НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ УДАРАТ НА КАМЪК. ИРАН НЕЕ ИРАК. АКО ТОВА В БУРГАС БЕШЕ ТЕРОРИЗЪМ САМО СЪС ТЕЗИ ЛИ ЖЕРТВИ ЩЯХА ДА МИНАТ? АКО НАИСТИНА БЕШЕ ТЕРОРИСТИЧЕН УДАР ОТ РЕЙСА НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ ЕДНА ЛАМАРИНА. А ВСИЧКИ В РЕЙСА ЩЯХА ДА СА НА КАЙМА. МОГАТ ДА ЛЪЖАТ АМА БАЛАМУРНИЦИТЕ.

49

Черна с червени очи

преди 11 години

За атентата ли?

48

Рус със сини очи

преди 11 години

Петък вечер е.Някоя мадама иска ли да си пишем?

47

Анонимен

преди 11 години

Кои са с различна лицева структура, семитите ли?:)))))Обясни ми още как хъхрят като *** арабите, завършили в Англия, че да ме поразсмееш...

46

Анонимен

преди 11 години

Не зная доколко сте запознати с вида на туристите , които обикалят из евтините курорти , като мухи без глави. Този е типичен по външен вид. Един беден чужденец по къси *** и раница из бедна България. Нищо общо няма с терористите... Жалко, че посмъртно набеждават момчето...Истината ще излезе...това момче не е саморасъл, все има близки и познати....

45

Анонимен

преди 11 години

Да, ясно е че това е *** Игра на ЦРУ и МОСАД ,ама защо Борисов ни предаде и се включи в тази игра ,или просто не е имал избор, и са го шантажирали с престъпното му минало? Оставка и съд за националните предатели!

44

до 52

преди 11 години

Трудно различими са дръжки ! Специално пък френският всеки , който е учил известно време , може да ти го разпознае идеално .

43

Вторият атентатор

преди 11 години

Вторият атентатор е вампирът на Божидар Христов. Не е успял с атентата, защото леко е подранил с умирането си.

42

до 48

преди 11 години

Стегнете се малко ! Кой ще вземе да пренася куфар без да знае какво е съдържанието му ?! Не може да купиш празен куфар , който тежи повече от 10 килограма и да не се усъмниш . Освен това знаеш ли колко струва толкова дрога ? Кой ще ти я подхвърли ей така ?!

41

Филолог до 39

преди 11 години

Драги, ще ми вземеш хляба, недей така :) Слушай сега: от 30 години съм преводач (включително на араби), та да те светна: за нетренираното ухо арабския, френския и индийския акцент на английски са ТРУДНО различими. Да не говорим, че арабския и иврит са напълно сходни поради характерното "х", което оцветява изговора им. Пак казвам, жената е решила да става медийна звИзда...

40

Анонимен

преди 11 години

"Атентатът действително носи някои белези на Хизбула, но ние не сме в състояние да определим точно кой е извършителят", обобщи той пред журналисти.==============Нищо не каза тоя.

39

ао

преди 11 години

хора, давайте да помогнеме на семейството на загиналия шофьор, израелските служби и сащ го затриха за няма нищо, понеделник внасям на сметката - от сайта на БТВ, колкото мога - 40 лв, направете същото да събереме поне 20-30 хил. за жената и детето. Сметката е открита от шефа на автобусната фирма, не от БТВ. УниКредит Булбанк IBAN: BG89UNCR70001520661066 BIC / SWIFT: UNCRBGSF Емине Аки Кьосов

38

езикознание

преди 11 години

до 39: Добре де, ама арабите хич не есе долюбват с иранците /персите/ и то от няколко стотит години е така , а не от оня ден! Пък ни сочат директно с пръст Иран като главен виновник. Логично е ако е така атентаторът да е иранец /персиец/, съдейки дори и по бялата европейска кожа, която се гледа на записите. А арабският език е доста различен от персийския език /фърси и дари/. Звучат по съвсем различен начин.

37

Анонимен

преди 11 години

На тоя атентатор да не са му дали заредено куфарче, като на Гълъбин Боевски и да са го изпържили?