458

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Докъде ви докараха ***... - на черното да казвате бяло... - кой още се съмнява, че централата на мафията е на "Позитано"?...

457

до наивниците

преди 12 години

532, значи червените могат да си гласуват удобни закончета а гробарите не могат да ги отменят. айде бе, толкова ли си наивен? ама така им отърва, защото от тези закончета и те ще се възползват като паднат от власт.

456

Анонимен

преди 12 години

539Законите нямат обартна сила !

455

Анонимен

преди 12 години

538За твоя информация, аферата с подслушването на журналисти - 'Галерия', дали помниш по време на кое управление беше ? Да, правилно - по времето на БСП.:)) та, не ми говори глупости! Не хващат дикиш.

454

ЗАКОНИТЕ НА ГЕРБ

преди 12 години

За всички злини са виновни предишните.Които не е съгласен с Бойковите идеологии е ***.Ако някой пише против герб е платен драскач.Алтернатива няма-ние сме единствени.Народът умира от глад но ние ще строим магистрали.Младите напускат страната всеки ден-но ние се грижим за ***-нашият редовен елокторат.Ние сме отроче на комунистите-но трябва да се отказва пред народа.

453

ДО 532

преди 12 години

аз ли да гласувам закончета с които да ги осъдя тези заменкаджии, бе приятелю. или и на бб му отърват тези закончета. нали нс ги гласува и си ги измисля. айде стига с тези *** оправдания за *** грберолизци. нещата са прости-въвеждаш закони срещу заменкаджиите. и без туй в бг законите си меняг през ден. пиши тези глупости на наивниците като теб

452

Анонимен

преди 12 години

535Половината от това, за което пишеш са лъжи. Другата половина е принос на БСП, ДПС, СДС и Царя.

451

Анонимен

преди 12 години

"нормалните хора (защото винаги има и авантюристи), но нормалните хора няма да се подведатю"Така е Боко. Кажи им го. Всеки които не е от мафията на ГЕРБ е ненормален. Само вожда и неговите последователи заслужават да живеят.

450

Анонимен

преди 12 години

530Калинчето нали го помниш - онова с фалшивата диплома ? Тя беше назначена по времето на БСП. ГЕРБ направиха една грешка - не изчистиха всички *** веднага след като дойдоха на власт. РВД не знам каква е ситуацията, но новината тук е, че са изчистили курника от червените лисици. Браво за което.

449

Анонимен

преди 12 години

528Червените не са прости и си подложиха правилно нещата. Гласува си закончета и сега не можеш да ги барнеш за нищо. Да не споменаваме, че половината съдии са техни.

448

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Днес съдът осъдил един убиец на 20 години... - вече започва да се усеща, че Гоце си отива... - Прасшчай Григорий!!!...

447

Роли

преди 12 години

Абе Бойко, стига си мрънкал и си си търсил извинения! Не сме те избрали да си търсиш оправдания постоянно! И на нас не ни е лесно, но всеки си върши работата. Върши и ти твоята, за това си получаваш и заплата!

446

527

преди 12 години

и защо вожда се прави на умряла лисица по отношение на извършилите тези заменки. няма ли да има разследване, наказание, връщане, глоби. или не му отърва да тръгне слещу своите.

445

Анонимен

преди 12 години

525Дали те разбирам правилно :Когато БСП правеше заменки в стил стадо коне за умряла кокошка и запознала наказателна процедура срещу България за това, за теб е нормално управлениеилиедно от първите неща които правят ГЕРБ е да спрат заменките, за теб е мафия ?Не се връщай в България, молим ти се! Такива като теб не ни трябват.

444

до 520

преди 12 години

пропуснал си само за първа точка от конституцията- за ръководнтата роля на ГРОБ в управлението на ***. иначе другото е много точно. трябва да се промени консттуцията. изборите да се премахнат и в нс да се назначават депутати само от герб/бкп/

443

Сега

преди 12 години

Всяка година се прибирам за месец да се видя с роднини и приятели но вече не ми се идва в Мутристан където примиер и вътрешен министър са бандити и държавата е мафия във всичко.Докато не си отидат гербеските мафиоти ще си харча парите в Гърция

442

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

до НаблюдателЗа какво упрекваш ГЕРБ... - затова, че не позволиха на *** да "заменят" държавата докрай...Ако си от тях - разбирам те, но ако не си - нямам обяснение...

441

Анонимен

преди 12 години

522Половината съдии са корумпирани червени ***. След януари месец и с помощта на новият президент, този проблем ще се реши много бързо.

440

до 501

преди 12 години

не питай нас къде отидоха парите от пенсиите , а питай любимия си вожд. нали щеше да ги разкрива и вкарва в затвора.и той е от партията на крадливите комунисти ил ти не знаеш това?????

439

ректор

преди 12 години

ето че др. борисов отбира и от мезицина. трябва да му дадем докторска степен по жуманна мезицина. как ги реди-пръстчета, мозък??? и други мед. термини. знае човека.