44

!

преди 12 години

ЩЕ е водещата дума на политиците в Бг от пантивека! Използването и се засилва многократно преди изборите.

43

ван

преди 12 години

*** на тех и заплата ли им дават!!!

42

Анонимен

преди 12 години

В България полицаите са едни от най-добре платените! Това е факт!Този факт показва, че икономиката не работи правилно.

41

ес

преди 12 години

Те и военните на вън са много високо заплатени но тука са долу горе като полицията. А да не говорим за другите институции. Само, че то за да се вдигнат кинтите трябва да се вдигне работата :) Те сега в почти всяка държавна институция си клатят краката. Да не давам едни пресни примери от София където по обяд се понапиват някой мацки от това, че нямали какво да правят горките....

40

Анонимен

преди 12 години

То и сега може да се вдигнат заплатите на полицаиите - уволнете 2/3 от раздутата администрация и готово!А ако продължавате да ги увеличавате като бройка, а хората бягат навън се чудя кой ще ги храни ...

39

СС

преди 12 години

Почват със старт от 250 евро и завършват с по 2 000 евро та дори и повече на края на месеца - знаете как ...

38

Анонимен

преди 12 години

За да се увеличат заплатите на полицайте,първо трябва да се увеличат заплатите на тия ,който с данъците си правят заплатата на полицая.А иначе ако това увеличение стане с пари от европа пак си е на наш гръб щото ние ги връщаме с лихвите.

37

до 33

преди 12 години

Ако искаха можеха да помогнат! Едно дете сега щеше да е живо!

36

До 24

преди 12 години

Корупцията не идва от ниското заплащане, а от некачествените кадри! Има офицери които вземат над 1000 лв (доста инженери и доктори вземат по-малко) и пак са корумпирани!

35

До 25

преди 12 години

Другите сме да плащаме данъци, за да има за ченгетата.

34

Анонимен

преди 12 години

Това изследване не се отнася единствено за полицаите, а за всички заплати в Европа сравнение с България.Така, че очакваме поетапно вдигане на всички заплати.Кой е казал, че полицая е с приоритет пред доктора или учителя!

33

Турчев

преди 12 години

За какво изобщо е тази статия? В сравнение с другите хора колко получават полицаите? За бездействие,тъпотия и да си греят зимата оная работа пред калорифера в канцелариите.Не им ли писна да се оплакват и протестират за уж мизерният живот ,който водят. За какво се наливат толкова пари в МВР като няма абсолютно никаква полза от тях. На тях и рошветити им стигат и без заплата.

32

gotin

преди 12 години

Милиционерщината се шири с гръм и трясък.Аз нямам нищо против всеки човек, който работи да си заслужи заплатата и да получи повече. Нямам нищо против ушавите да получат по-високи заплати, но това да е в резултат на структурни промени (намаляват персонала и неговите заплати са за увеличение на останалите служители), а не поредното изцокване на данъкоплатеца.АЗ НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ МИЛИЦИОНЕРИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!! - дай like

31

Анонимен

преди 12 години

При средна заплата в ЕС от 2000 Е - ченгеджииската е 1300.... У нас средната заплата е около 700 лв, така че отношението е същото. Само че нашите милиционери никаква не я вършат, за разлика от европейските!

30

Анонимен

преди 12 години

Немците казаха че трябва да подготвят фалита на Гърция.Френските банки губят с още 10%,пред фалит са.До края на годината еврото се разпада и 7 държави ще фалират.Кризата тепърва иде,затягайте коланите и внимавайте на есен кой ще изберете...

29

Анонимен

преди 12 години

Ето това вярвам, че ще бъде изпълнено! Щом става въпрос за милиция няма шега, няма измама.

28

ГЕРБер

преди 12 години

Ей, *** комунисти, бе!Да не би ние да даваме 1300 евро на европейските полицаи?;)

27

Анонимен

преди 12 години

пичове,лека -полека трябва да си сменяме хранителните навици и да приядем асфалт,че иначе незнам как ще я караме

26

Анонимен

преди 12 години

Няма проблем - ние работещите ще идем при заплатите от 1300 евро, па вие тука на полицаите им ги направете по 1300. Да видим кой по-бързо ще успее.

25

123

преди 12 години

Такова е положението при всички професии. Инженерите в западна европа също са със стартова заплата от порядъка на 2000-2500 евро. Е, и ?