56

В.Бозаджи

преди 13 години

голям *** е станал тоя Ямболски нерез

55

дон

преди 13 години

Това ли е най - големия проблем на тази държава ! НЕ МИСЛЯ !! !

54

Дипломат

преди 13 години

53, при това баща му беше доста добър дипломат и затова младия Младенов получи неофициалната подкрепа на редица стари служители на външно..

53

Истината

преди 13 години

Учудващо как все доносници се добират до такива постове.ГРЕШКА НИКАК НЕ Е УЧУДВАЩО ТА НАЛИ ДРУГАРИТЕ СКАЛЪПИХА ТОЗИ РЕЖИСИРАН ПРЕХОД,И СЪЗДАДОХА ВСИЧКИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ.

52

Анонимен

преди 13 години

Пропускате един много тънък момент!!!!!! Николай Младенов, чий син е? Ще ви кажа- на Евтим Младенов,който е бил дипломат от кариерата. Как се ставаше навремето дипломат??? Николайчо, плюеш на баща си и на чичо си...

51

шщд

преди 13 години

Тази лустрация закъсня с 20 години. Отдавна трябваше да сме се освободили от всички доносници, на всякакви нива. Нямаше да го има и Корнезов. Явно, затова толкова рита и той.

50

Дипломат

преди 13 години

Rad, аз въобще не съм съгласен с това. Те са работили в други условия, по друго време.. Репресивният апарат е бил доста сериозен.. Не можеш да им отнемеш трудовия стаж.. Те са работили под някаква форма за държавата. И тук в статията не става въпрос за доносниците, а за една категория дипломатически сътрудници, които са имали за цел да събират конкретна информация.. Не са правили доноси за политически вицове..

49

Анонимен

преди 13 години

Така е колега, а те донасят най0много за тези....които най-много работят, защото те са и основната заплаха за тяхното топло местенце, при което, текучеството на персонала е най-голямо точно при можещите и знаещите, а не при ДСарите слагачи и доносници.

48

Rad

преди 13 години

Законът трябваше да бъде ясен-всички доносници да бъдат лишени от социални привилегии, да не се зачита времето им за трудов стаж. Но няма как да стане, като управляващите са бивши комунисти и милиционери и доскоро се навеждаха на тато и прославяха светлото си бъдеще на комунизъма-идиотизъма

47

Дипломат

преди 13 години

Говорейки за шуробаджанавщина- ГЕРБ са 100% символ за това.. А най-страшното, че вече не го и крият.. Мисля, че се сещате за съдийката...Която Б.Б. уж не познава, а при скорошното посещение на премиера във Ватикана тя е от групата, която съпровожда премиера и съвсем близо до нея... Да не говорим за съпруга й и Ц.Ц.

46

Анонимен

преди 13 години

Хора, аз съм работил в трудов колектив в които е имало доносници. Най-големият проблем с доносниците е че ТЕ НЕ РАБОТЯТ това за което са назначени. До всеки доносник трябва да има поне двама бачкатори за да му вършат работата. Когато доносниците минат 1/3 от хората работата не върви.

45

Седесар

преди 13 години

Гербери и бесепари-всички са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница БКП. Такова ще е винаги дереджето докато управляват бивши комунисти, деседари и милиционери.

44

Анонимен

преди 13 години

Примера на 35 със Обама е несъстоятелен, защото там може да се сменят демократи и републиканци и обратно, а не ЕДНА ЦЯЛА ПРОВАЛИЛА СЕ ИДЕОЛОГИЯ, като комунизЪма с нов строй, при който не може да се почне начисто със старите корумпирани, шуробаджанаци, които при това са се клели да служат не дори на собствената си страна, а на ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, като БС(К)П и техните господари в ЧУЖДА ДЪРЖАВА - СССР.

43

Дипломат

преди 13 години

Д5, законът за лустрацията никога не важи за управляващите.... :(((37, всички българи са виновни за неуспеха на прехода.. Защото ние сме си избрали лицата, които да участват в управлението и да дадат нов курс на управление..

42

прасчо

преди 13 години

Ще ми сразиш космите на веждите Корнезов.....Ако така защитаваше интересите на България,както интересите на Партайгеносите си,можеше и да прокопсаме.....Но уви !!!! Апропо,тази Конституция си я направихте вие,за да Ви обслужва

41

Искам гербери да ком

преди 13 години

"Има риск ЕК да отнеме от България управлението на еврофондове" е водещото заглавие на "Сега".Политиците в София трябва да признаят, че не могат да усвояват средствата, казва германски евродепутат. ЕК обмисля да поеме управлението на регионалните еврофондове не само на нашата страна, но и в Румъния и Гърция, тъй като правителствата в трите страни не са способни сами да управляват средствата, казва евродепутатът либерал Йорго Хаджимаркакис.Това се дължи на "липсата на капацитет на министрите

40

козметика

преди 13 години

С минимални загуби да запазим нашите хора!Номера от селски вечеринки за пред европа и америка!

39

Д5

преди 13 години

Е след гафа като ги обявиха няма логика да ги държат и трябва да ги махнат.Въпроса е като правят лустрация тя ще важи ли за кадрите на ГЕРБ ?

38

Дипломат

преди 13 години

До 35- Страхотен пример!

37

в Германия

преди 13 години

Затова не беше изненадващо, че след падането на Берлинската стена ЩАЗИ се превърна в мишена на националното негодувание. А след 1989 година кариерите на онези, които работеха за ЩАЗИ, бяха опропастени с въвеждането на проверка за миналото и стриктен преглед на архивите на ЩАЗИ. Много държавни служители полицаи, учители, икономи трябваше да попълват въпросници за връзката си с бившата тайна полиция.