155

ДО 150

преди 13 години

Мноо си ***, бе, Сашеееее!!! Важното е, че си отиде БСП! Мен пък това ме интересува.

154

БСП+СК=ВЛ

преди 13 години

На изборите през 2005г. БСП взима 33%, две години по късно 15% от запитаните заявяват че биха гласували за БСП, тоест партията е загубила повече от половината си подкрепа. На изборите през 2009г. Герб взима 40% от гласовете, две години по късно около 28-29% заявяват че биха гласували пак за Герб- тоест те са загубили малко над една трета от гласовете си. Да отбележим че БСП загуби над половината си гласоподаватели по времето на "златният дъжд" който валеше над България, а Герб загуби една трета от гласоподавателите си по времето на най голямата икономическа световна криза съчетано с скок на цените на горивата , храните, земетресения, цунамита, ядрени кризи, арабски революции. . . . абе само метеорит още не е треснал земята по времето на това правителство. И въпреки това то продължава да поддържа по добри резултати от предишиното като обществена подкрепа. Помислете за това, данните ги има в нета- проверете си ги.

153

за 156

преди 13 години

*** са на светлинни години напред в кражбите........

152

Анонимен

преди 13 години

ZAREDIHTE LI KARTECHNICATA OGAN....OGAN.....OGAN

151

Анонимен

преди 13 години

Както се казва пресен пример за новият морал - "Депутат от ГЕРБ опита да уреди шефа на жена си" Ама много пресен - днешен:)

150

Анкета

преди 13 години

Кой краде повече:1.Циганите2.***

149

Анонимен

преди 13 години

и кой идва ако мога да попитам някакъв сеГей дето няма 1 работен ден .. ква радост нз освен ако не си мазохист

148

ор

преди 13 години

..."Според Станишев е важно да се помогне на малкия и средния бизнес"...., Ама ти го досъсипа, след Костов този бизнес, като наложихте стотици разрешителни рещими и не възстановявахте ДДС! Бизнеса остана без оборотни парични средства точно заради теб Станишев! Ти го обра и напълни резерва! Ти съсипа икономиката, ама нямаш опит и акъл да го разбереш! Ти Станишев можеш ли да работиш? Пирон да забиеш, крушка да завиеш, храна да си купиш? Готованец!

147

Анонимен

преди 13 години

За пърни път ГЕРБ постигна нещо, което и тройката не успя! Обявиха Северозападна България за най-бедното място в Европа! И онезе се напъваха, но тези вече го постигнаха!

146

Анонимен

преди 13 години

NE MU LICHI DA E GLADEN PROSTO ISKA VLAST A VAS STE RITNE STOM MU IA DADETE

145

555

преди 13 години

Липсва само мадридския дървосекач и туския хидро-инженер!

144

Анонимен

преди 13 години

Отива си ГЕРБ! Другото не ме интересува! И селското магаре ще е по-добре от тях като управленец!

143

ivan

преди 13 години

Ti ludlisi eli poludqvah nikoi nee vleznal ot kadeto e izleznal ta nqkoi hte glasuva za teb samo nqkoi slerotik deto e ostanal ohte kufarite i date nqma van ot bg

142

за 143

преди 13 години

По време на хамстера корупцията беше в такива колосални размери, че ЕС за първи път в историята си се видя принуден да спре средствата за България.........добре беше за позитанци само, помним

141

Анонимен

преди 13 години

Добре че беше тройката! Ако нямаше резерва вече Дянков да е обявил фалит!:) Брутният му вътреше продукт с три млрд повече, а събира 2 млрд по-малко като данъци и осигуровки:) Значи едни 3 млрд някой ги краде! Да не е Мишо Бирата:)

140

за 132

преди 13 години

Че той хамстера какво общо има с протестиете? По-добре да не се мярка да не го бият :)))

139

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ си отива! Агонията им ми доставя неописуема радост! БГ е на прав път!

138

Крадлив комуноид

преди 13 години

За каква криза говоти тоз Сергей, нали се кълнеше че харчат здраво щото криза нямало.Нещо се е объркал, ама народа разбра вече какви са му щенията, достъп до държавната хазна, както последните 65 години. Смърт на комунизма, свобода на народа !!!

137

Анонимен

преди 13 години

По време на мандата на Станишев България влезе в ЕС, фискалния резерв се увеличи двойно от (4 на 8 млрд. лева), пенсиите и заплатите нараснаха над 50%, бяха разкрити нови 200 000 работни места. Сега от фискалния резерв са похарчени 3 млрд лева и ако Бойко изкара мандата си при този темп ще изхарчи всичко. Заплатите се понижиха, пенсиите ги изяде инфлацията, а безработицата се увеличи с 300 000 души по официални данни. Ха сега познайте кое управление се е провалило.

136

Мария

преди 13 години

Моля ви, няма ли коя психиатрия да прибере най-после Станишев! Каква алтернатива, какви 5 лева!!! Не може най- посраната партия да продължава да се натиска за власт. ПРИБЕРЕТЕ ГО!