35

Анонимен

преди 13 години

Ам ч 'що бие, малко си е дал, аз ако биех, щиех да си дадием диевиет мьильи она кат 'ниещо, от раз тъй да сие кажие!

34

СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 13 години

Този крал, отнзи отмъвкал ... омръзна ми. Е па аз или ние /тълпата/ къде сме в тази схема ..., само дюдюкане и одумване, като някакви селски клюкарки.Дайте и пишете за варианти да печелим и ние /тълпата/ законово като тези. Колкото повече предложения се дават ще принудят законодателите да отрегулират законите в полза на хората.

33

Доктур иксперт

преди 13 години

Не се нарича Народна Сигурност,а Държавна Сигурност.

32

anonymous

преди 13 години

по 9000 пъти на месец да го е*ат, пак ще му е малко!

31

Анонимен

преди 13 години

Еми професор човека, що да не взема 9 хилки. Работата му е свързана с решаване на сложни математически задачи, непосилни за обикновените бг чиновници.

30

кокъл

преди 13 години

Ама тоя дедо за къв се мисли да не работи в Брюксел като евродепотат..тук е България,не може минималната да е 240лв,и да казват че няма пари за увеличение,а другари ще вземат по 8-9 000 лв.Няма управия ..още 20 г. няма да се управим.

29

Некадърник с 600 лв

преди 13 години

И за какво живеем ние, некадърните, които работим ли, работим и едно хиляда лева не можем да си докараме? Само се пречкаме в краката на такива способни и честни хора, които и на стари години се борят да ни освободят от " придобилите имущество от престъпна дейност". Не той, ние сме в конфликт с действителността!!!

28

а дали

преди 13 години

абр балъчета. Никой ли не се усети, че скачат срещу Кушлев, защото ги е страх да не настъпи тях. Още от няколко години се знае, че заплатите в комисията са много високи - това бе дискутирано вече!Забележете- участвал в ловен клуб?!? Как ли точно се е облагодетелствал от ловния клуб - сигурно е забогатял много от бракониерство и това е конфликтът на интереси?!Просто е допуснал формална грешка, която ще му изяде главата. Но целта е да всъщност да сложат някой удобен на негово място.

27

Доктур иксперт

преди 13 години

Никой не е казал,че Държава = справедливост.Държава = държа ви за гушите.

26

Черния овен

преди 13 години

Има ли овце ще има и овцевъди,па даже и председатели на Национална развъдна асоциация по овцевъдство. Който развъжда овце все някога ще ги дои.

25

Phill

преди 13 години

Kushlev pri Shushulov. Ako moje nezabavno!

24

Оптимист

преди 13 години

Че 9 000 не са много, стига да носи на държавата 9 000 000. Ако обаче само *** кинти, по-добре да го вкарат на топло да *** други работи!

23

Анонимен

преди 13 години

само пичагите имат право на пари

22

Леле,леле,леле ... !

преди 13 години

Аферим, ашколсун, евала ! :)Борецът срещу корупцията и престъпността си е гласувал подобаваща заплата като за честен и почтен човек. :)Абе, тия хора не можаха ли да разберат, че когато съдиш другите хора, трябва самият ти да си безукорен и безгрешен. Трябват чисти хора !Не става така ! Единият си напазарувал 6 апартамента за 1 година с чиновническа заплата, а нарича другите престъпници. Този пък си гласувал 9 000 лв. заплата, а конфискува незаконно придобито от други имущество ... Нагло е

21

Анонимен

преди 13 години

MALKO PO BARZO DA DEISTVA DRUGOTO NEE VAZNO

20

галактика

преди 13 години

Предлагам премиерът да захвърли любимата му ножица и вместо да реже ленти, да започне да връчва заповеди за уволнение ---- Известно време око ло себе си ще има нужда само от деловодителки

19

Анонимен

преди 13 години

до 20Ти с Президента и Премиера ли си мериш пацата, бе, льольооооо:))))))))

18

нес

преди 13 години

Е па тоя направо ме бутна в оркестъра.За него до сега мислех че е от малкото чесни чиновници в БГ

17

Анонимен

преди 13 години

до 15Трябва да си доста ограничен за да рискуваш една хубава заплата с взимането на рушвети!

16

Гуньо

преди 13 години

Значи викате, трябва да е голяма заплатата, че да устоява човека на корупционния натиск... донякъде правилно, ама тогава много ми е интересно, как точно Президента и Премиера оцеляват с по 2000 лева; колкото една чистачка в Гърция? :-) Вярва ли някой на таз земя, че ББ живее с 2000 лева на месец? :-))))))))))