97

Анонимен

преди 13 години

Народните ни избраници,вместо да избират закони,да работят за промяна на съдебната система,/че оттам идват много беди/,да направят нещо в интерес на цялата държава,пак захапаха Горна Оряховица,като че ли това е неотложният ни проблем.Явно им е скучно в тази сграда и си избират теми,за да не заспят.

96

Анонимен

преди 13 години

Сравнението ЦвЦв и Ал Бънди не е основателно ! Ал Бънди е по-умен !

95

Анонимен

преди 13 години

Спонги, спонгииии, защо да не гласуват въздържали се, защото няма никакво нарушение и да има и да няма комисия, пак няма да има. Айде пиши до прокуратурата, да ти отговорят писмено. Няма как да се намери прокурор, който да види нещо нередно, всичко е по закон. Ако има комисия, ще виеш, че ще покрият всичко. Не може да ти се угоди, о фен на Гномове и Драгалевси теменужки

94

Анонимен

преди 13 години

Странно е как липсват реакции на поредното вдигане на цената на водата. Това е престъпно безобразие!!! Цената трябва да се понижи поне 50%, Аз лично не призовавам към бойкот на плащането на водата защото е незаконно но самият аз за сега няма да плащам!!! Ако останат няколко месеца без пари друга песен ще запеят а никого не могат да съдят по за 20 лв

93

До 95

преди 13 години

Ти смешнико мислиш че ако повтаряш една смешна измислица 1000 пъти ще стане истина ли:) Чакай ГЕРБ да падне ....след 6 години евентуално:)

92

89998

преди 13 години

ВСЕКИ ДЕН РЕЙТИНГА НА ГЕРБ СЕ ВДИГА ,БЛАГОДАРЕНИЕ Н А ЩУРОТИЙТЕ НА ОПОЗИЦИЯТА ,ХЕ ХЕХЕ Е

91

:)

преди 13 години

Не на снимката е Ал. Ал Бънди!

90

Анонимен

преди 13 години

Стадото докарано от Боко в парламента се разбяга:))))Сега и всичките му кучета не могат го събра:)))

89

Анонимен

преди 13 години

Цецо си върши работата! Лекарите ги чухме и са за бой!

88

Анонимен

преди 13 години

ZA DETETO PITAM

87

!

преди 13 години

Васко кръпката изпя: Комунизма си отива, спете спокойно деца... ама не!Те ти *** видов ден - те пак са тук, те пак гласуват под строй.

86

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Интересно става наистина, ако това беше гласуване за вот на доверие, гербавите щяха да махат за сбогом. Аритметиката е проста събрали са 90 гласа, което не е нищо. Скоро и от тях ще остане това. Едно голямо нищо, вижда се вече и несигурност в собствените им редици.

85

до 82

преди 13 години

Те вече 90% от депутатите им са срещу ГЕРБ бе пич.Познавам син на депутат от ГЕРБ.Говорихме преди седмица.Пича такива работи и разправя.Всички в ГЕРБ знаят,че записите на ББ и ВТ са автентични.В ПГ на ГЕРБ цари демотивация.Баща му му разправял,че не вижда вече кой свествен човек би застанал зад ГЕРБ и,че всичко се е сринало от каузата зад която са застанали преди 3 години.Жалко нали,а аз също гласувах за ГЕРБ.

84

Анонимен

преди 13 години

Предложение Да канонизираме Ц.Ц. на свети Свети Цецо. ,само герберите не виждат престъпление в нарушаването на Закона. Тогава защо другите трябва да го спазват.

83

онзи

преди 13 години

След изборите,които ще бъдат съвсем скоро, прокурорът Р.В. ще изкомандва на ББ и ЦЦ-"като всички престъпници-долу на земята...."

82

до 84

преди 13 години

По случай 2 февруари ли?

81

.

преди 13 години

на снимката има една П......а

80

до HD

преди 13 години

например в София има почтен кмет като Фандъкова, а не усмихнато лице на корупцията. Няма отвличания, магистрални грабежи. Когато някой полицай в съда "не си спомня" за какви престъпления е арестувал някой бандит, дава обяснения, дали не е лапнал някой подкуп, а не това да е безнаказано, както преди. Магистралите. Не малко за една година, нали?

79

Ха-хаааа!

преди 13 години

18 гербера са показали ... ъъъъъ .... таквоз ..... средна дръжка на Туй Ха-ха-хааааа!

78

ВОТ

преди 13 години

ВОЛЕВ СИРЕРОВ НАРЕЧЕ БОЙКО ПУБЛИЧНО МУХОБОЙКО ГЛАСУВАЙТЕ С +ВОЛЕВ СИРЕРОВ НАРЕЧЕ БОЙКО ПУБЛИЧНО *** ГЛАСУВАЙТЕ С -