33

Анонимен

преди 13 години

ахахаха ше ти го върнат на кукуво лято...радвай се 4е не са ни изравнили със земята. а доган е откраднал пове4е

32

Калин

преди 13 години

що триете бе .. ?

31

Калин

преди 13 години

помела.. с въшките дарени .. от идеологическите и врагове :)

30

Анонимен

преди 13 години

И аз като Путин - колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам кучето си!

29

Хан Тервел

преди 13 години

До Атила Бъркаш , човече !И , за мое , и за твое съжаление .Едно мога да ти призная , че твоя четвърти син си го кръстил Ирник .Казах- Кан Ювиги Тервел

28

didoki

преди 13 години

Атила е луд и трябва да се лекува! Всички знаем кой е той, особено след неговата голяма издънка преди време. Той не е *** - пише грамотно, начетен е, но е много злобен. Лудостта и гениалността вървят ръка за ръка.

27

nnnn

преди 13 години

АТИЛА НЕ Е ВЕРБЛЮД,А Е ВЕРБЛЯДЬ

26

Калин

преди 13 години

бащицата и вожд на скотовете .. гоце и боко.. дон *** .. диктатор ли е ? русия .. бивша съветска република ли е? имали .. държавен субект познат като русия в днешно време?

25

бай-бай

преди 13 години

Да ни върнат архивите и златото на БНБ,стига са ни пили кръвта тези руски тровители.Аман от грабители и дектатори.

24

Акъл море

преди 13 години

По подобен начин макетата от Дупница обичат бандитите Галеви!

23

Калин

преди 13 години

какви православни какви българи.. какво общо имат съветските граждани с православието.. и християнството.. те си харесват исляма.. ислямисти са!комунизмо.. води до ислямско .. всеизвестен факт!Имали бивша съветска тоалетна която да не е ислямизирана.. или да не текат процеси на ислямизация!

22

АТИЛА

преди 13 години

Кане След Лачините (Рюриковите) от Рода Дуло начело на Българската *** Русия застава Българина Борис Годунов и от него през Романовите и Петър Велики та чак до идването на болшевиките все е Български РодКАЗАХbulgarya.co.cc

21

Калин

преди 13 години

*** ако иска да транзитира газ .. през тази страна . да върне открадният архив ... съветски ***!! какви военни плячки какви пет лева .. Царство България не е обевявало война на съветистан!пишман историка по история бекапе .. гоце като види *** и се подмокря .. не от друго а от сласт.. тоя бракониер няма само ми ходи да гърми по редки видове .. у съветистан.. а да вземе свърши нещо полезно!И да стои далеч от документите .. той и чаветата му!Че лъжат и манипулират до нагло безсрамие!

20

Пътник в биомет

преди 13 години

Ти наистина си болен.Просто не трябваше да те пускат от лудницата .Направи си първата тренировка ,видя че няма последствия .И сега какво .Болния ти мозък ще те изпрати към самолет или влак?Ако бе в друга по нормална държава мозъка ти отдавна да се беше разлял на асфалта.НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ТЕ ПИТА ЗА ЕГН-ТО ТИ

19

Стоян

преди 13 години

Докога в този форум ще бъдат търпени гнусните и скандални бълнувания на лудия езичник Атила??Докога???Пасквилите му са обидни за всички православни българи!ДОКОГА?????

18

Хан Тервел

преди 13 години

До Атила От Рюрик / норман / до 1917 г , колко династии са се изредили ?

17

Калин

преди 13 години

а бе у русистан ... не е ли същото като у болшевистан? що то и там едни мафии .. едни олигархии.. една власт .. един бащица?Кгб -- разни .. тука десета .. абе верно свинска работа.

16

питанко до атила

преди 13 години

атила много си болен-веднага спри със ракиите!

15

марко

преди 13 години

Ходоровски не е крадец,а един магнат който мисли за бедните.Построил е училище,домове,болници,клиника,дом за възрастни.Училище за даровити деца.Всичко това е направено до неговата къща в предградие на Москва.Става мощен,силен и народа го обича.Другото срещу него е ограбване.

14

питанко

преди 13 години

да попитам вас драги съфорумци,понеже атила се прави на луд и не отговаря-знаете ли дали този е същият Атила от автобуса?