282

?

преди 13 години

На следващите избори "синята коалиция" /надявам се да не се разпадне, щото всичко е възможно/ според мен ще вземе поне 20 %.Щуе стане така, защото по естествени/най вече биологични причини/комунистическо-ченгесарската завера срещу тях отслабва!Костов издържа, за което браво!Надявам се, разбрал е грешката си от първия мандат, когато не направи поне една лустрация и сега/ако на следващите, то на по-следващите избори/, когато се върне във властта ще изчисти България от остатъците на комунизма!

281

Клаус Барби

преди 13 години

Бил съм лионски палач и садист. Ами българските ми колеги от ГЕРБ начело с ББ какви са?

280

Иван

преди 13 години

до 205; В отговор на този въпрос;Ако имаше и 1% истина във вашите приказки мислите ли, че *** нямаше да го вкарат в затвора при Станишев?!? Нямат интерес да го правят - в политическите игри има най-вече икономически интереси :"Спасителният кръг за Костов- Олимп придобива: Стопанска банка, военните предприятия Арсенал, Бета, Пима и Трема, Бороспорт, СИ Банк, Пампорово АД. Костов осигурява приватизацията на фармац. заводи в Дупница, Разград и Троян за зетя на наГеорги Атанасов- Петър Терзиев и за роднина на Петър Дюлгеров членове на ЦК на БКП и Политбюро на ЦК на БКП срещу комисионна от 5 млн. долара.

279

Василев

преди 13 години

Бойко е пич, още в самото начало им показа средан пръст на сините ***, и те като БСП и ДПС са абонирани за властта и наддават вой!!!Ако следващият парламент синята мъгла влезе в парламента ще се прекръста на Хасан!!!

278

Анонимен

преди 13 години

Ти ако беше мислещ, нямаше да си охранител. Аман от прости парчета, дето решили че са мозъчни капацитети.

277

Боко Тиквата

преди 13 години

Така е пичове скоро и заплатите ще са ви държавни Хахаххах ХоХо Хихи.

276

До Спонги

преди 13 години

От Охранител:Защо си мислиш, че като съм си избрал това име пазя паркинги? Ей тука вече малко ми падна в очите , но наистина даваш много смислени коментари и те харесвам, ако мислиш за мен като за някой посредствен тип, проблема си е твой! Не трябва да се подхожда с предубеждение към никого! Явно не си толкова интелигентен, за колкот те имах, но това си е само твой проблем, не и моЙ. Бъди жив и здрав, и пиши все така свестни коментари. Ти си наистина интелигентен човек.

275

Василев

преди 13 години

Е бати и тъпите парчета Мартинчо и Църен Ваньо, нещо ми се правят на интересни,у ама никой не ги бръсне, е бати и нещастниците!!!

274

COPY :::))))))))))

преди 13 години

BIG AL ::)))))) 11-12-10 15:29чСняг запрехвърча над София ..Но, какво им стана на тези хора ?Тичат , на групи и пооотделно..Гледат към небето, разперили ръце , отворили уста , с танцови движения ..От време на време поглеждат и надолу , още и пак , към небето ..Боже, какво става ?? Нито ЕДНА СНЕЖИНКА НЕ падаше на земята !!Членовете на ГЕРБ ги ловяха , лапаха , смачкваха във въздуха ..Подскачаха, с радостни лица и ГО славословеха ..А ТОЙ играеше тенис , в официалния работен ден и отвреме на време , слушаше доклади , за "ловенето" - по телефона си ..Беше с доволно изражение ..ВИДИОТЯВАНЕТО на стадото , беше в график...))

273

до 304 спонги

преди 13 години

бе то и аз не си падам по насилието, но май ни насилват вече 20 години... :)

272

$

преди 13 години

Много се извинявам, но къде са парите на соц.България според вас?Да сте чували нещо за задграничнитуе дружества и изнесените там капитали?А за Огнян Дойнов и неговите фирми в чужбина/за по-младите Ог.Дойнов - висша комунистическа номенклатура от времето на Живков, избягал във Виена с бай милиони и там починал/?А руските олигарси откъде имат милиардите?Ще ви кажа - Абрамович -бивш комс.секретар, губернатор на Чукотка забогатява от износ на държавен газ през частна фирма!Толкова за държавното

271

Влезте в час !

преди 13 години

ГЕРБ взима само от бедняците и средните по доходи хора. Увеличава данъци, прехвърля здравни фондове, въвежда данък "Колиба", а през това време "враговете" на Бойко - червените *** и мафията на Доган спокойно си пият скъпите питиета и ви се смеят. За бившите колеги на Бойко - "охранителите" и "застрахователите" - за тях изобщо не говорим. Сега се чувстват по-спокойни и от през 1993 година - на власт са !Докато вие гледате "филми" за акции, те въртят яки далавери и си препират милиардите.

270

Охранител

преди 13 години

Спонги, понякога не мога да т е разбера....обаче. То и аз съм труден за разбиране...мислещите хора сме така,....май!!!!

269

44

преди 13 години

Всички пенсионни осигоровки трябва да се вливат в НОИ т.е. да няма разлика за родени към 01.01.1960 год. и след това. ДЗПО само измама за младите хора.

268

bg..

преди 13 години

може да глсуваш за политически трупове,колкото си искаш....

267

Спонги

преди 13 години

Не си падам по насилието. Може би не съм съвсем беззащитен. Физическата саморазправа е приоритет на по-слабо развитите интелектуално субекти. Ходи да пазиш паркинга и не се взирай много в компютъра да не стане някоя беля.

266

Охранител

преди 13 години

Защо ли МртинчоНикой не може вече да управлява тази Държавя, ако преди това ням революция с кръвопускане и изчистване на всичи ***, които "приватизираха" националните богатства, националналните пенсионни фондове, националната здравноосигурителна каса, национата гора и мн.други тем подобни, за които народа въобще не подозира...голямото разграбване е национална политика, благодарение на хората, които винаги са в политиката вече 22 години...ти са все едни и същи...няма смисъл да се делим тук..и

265

Анонимен

преди 13 години

Мартинчо да отиде първо на логопед и после да прави изявления.Че аз на тоя една дума не мога да му разбера.Трябва му преводач.

264

ликтор

преди 13 години

Откъде пък да са 3 години ,я виж вчера един от АТАКА напусна ,още 5-6 атакиста да се отцепят,както в миналия парламент и Боко ще е малцинство при един вот на недоверие ,особено след изборите за кметове и Президент !!

263

пуки

преди 13 години

Държавният фонд, ако гарантира нещата си е според мен по-сигурен. Въпроса е, на каква основа ще е изграден и как ще се събират и разпределят тия доходи? Защото има и справедливи и несправедливи неща в живота и зависи как ще се организзират? Но по принцип, държавното ако е справедливо изградено, винаги е за предпочитане според мен, защото така и държавата ще си спести раззходите по събиране на парите, а и внасящия ще знае, че няма някой да духне с парите му зад граница по яхти?