17

Анонимен

преди 13 години

Трябваше просто да продължат "загрижената" политика на БКП, пардон БСП и да .......не правят нищо още 1-2 години. Резултатът щеше да бъде чудесен.

16

Анонимен

преди 13 години

az predlagam 6tom e tolkova zagrijen Kutev da izvadi li4ni sredstva da opravi i bloka i da zajivee zaedno s tqh. taka se dava primer a ne s prikazki ot parlamenta i pari ot haznata.

15

Българин

преди 13 години

г-н Кутев, на мен апартаментчето ми се е поразрушило. Прати някой да ми го оправи, че ще съдя държавата.Червен смешнк.

14

Анонимен

преди 13 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, комунист!Предлагам да се въведе единица за наглост - 1 комун. Тя ще показва изключително големи стойности - за делата на БСП и ДПС наример. За други житейски ситуации ще трябва да се ползват нейните производни - 1 миликомун или даже 1 микрокомун.

13

Анонимен

преди 13 години

А сега някой да каже, че ромите не били социализирани - как добре са запознати с механизмите да търсят права! А задълженията...те са за останалите граждани.

12

Аз

преди 13 години

А бе умник, бат Бойко съдя ли е, че да ги съди. Червената *** направи мафията по-силна от държавата, а сега Бойко да ги съдел ???

11

SAFC

преди 13 години

А г-н Кутев защо не направи нещо по въпроса, когато тройната коалиция бе на власт? Защо не вземе тези низвергнати, ощетени, а инак толкова мили *** при себе си?Не ме разбирайте погрешно - не защитавам ГЕРБ, но този Кутев е смешен. Сигурен съм, че *** никога на своя глава не биха тръгнали да съдят държавата просто защото мозъкът им не може да осъзнае тази идея. Но сега, след като БКП им подхвърлят идеята - стой та гледай!Влакове, влакове ни трябват...

10

Анонимен

преди 13 години

Невероятно!Едва ли има един от тия *** които да е внесъл 1 лев данък или да е допринесъл с нещо за държавата. На против - само знаят да смучат. Не се чувстват принадлежни към България, не се чувстват длъжни да спазват законите но за това пък мислят че някои е длъжен да ги издържа само защото са ***.Това е тяхната наглост.И сигурно ще осъдят държавата и сигурно ще им платят обезщетения с нашите пари... Просто нямам думи...

9

Анонимен

преди 13 години

Гоце, президента на всички *** и Станишеф - подхранва *** с кебапчета за да върви на изборите можем да се наслаждаваме на гнусната му мутра. БСП - ***, какво да ги правиш, такива са си.

8

Анонимен

преди 13 години

И аз ще я съдя, защото не ми е дала, ами си купих апартамента и си го изплащам! Как така, на едни ще дават, а други ще ИМ ДАВАМЕ? КОЙ Е ДИСКРИМИНИРАНИЯ В СЛУЧАЯ......? и не само в този случай.

7

Аз

преди 13 години

Комунистите си защитават електората. Ако периодично през последните 20 г. червените не се захващаха с управлението на държавата, до сега тези т. нар. роми да са вече изгонени от земите ни, но нали са гласоподаватели...........Браво че събориха тази развалина в Ямбол.

6

Сеирджиа

преди 13 години

Бат Бойко един бандит не можа да осъди . Ама ако него некой *** го осъди ще е голям майтап.

5

Анонимен

преди 13 години

БСП брани електората си.... Ами така е като не могат да привлекат българите.....

4

peo

преди 13 години

БСП от Марс ли падат?Що за наглост?Да не би ромският проблем да е от 2 години?Всички видяхме тези *** на какво бяха превърнали блока.Потресаваща комунистическа наглост!Кутев-що за човек е този?

3

Анонимен

преди 13 години

Пълна пародия. Странното е, че всички неща, направени от герб, бяха отменени от Съда(освен лобистките закончета). В тази партия явно не се влияят от закони и Конституция. Приказката продължава...

2

Анонимен

преди 13 години

Не стига ,че ние сме платили за разрушаването на блока ами и недоволни ,защо те им е бил ремонтиран от държавата?? О.о Щели да съдят държавата ...С какви пари ще платят делата и адвокатите?? От статията ми става ясно единнствено едно нещо и то е ,че въпросния Антон Кутев е избран от *** в и си ги къта за следващите избори. Друга причина с наши пари да иска за тях блага няма!

1

Анонимен

преди 13 години

И аз ще я съдя ,за това ,че дава на РИМЛЯНИТЕ повече права отколкото на българите .