46

Анонимен

преди 1 ден

и двамата не са казали нито дума в защитна на българския народ под западната експлоатация и ограбване. с една дума представляват за българския народ ЕДНО НИЩО И НИКАКВО. Дървета без корен без териториална и национална и народностна принадлежност.

45

Анонимен

преди 1 ден

Нещо седесарите се присмиваха на комунистите че измират ама гледам бог вижда...

44

Анонимен

преди 1 ден

ПРЕДИ ТОВА НИ ПРОГЛУШВАХА УШИТЕ С НЯКАКЪВ ДЕСЕН ПАТОС, БЕЗ ДА ВИЖДАТ ДЕСНИЯ АЙДУКЛУК И ЧЕ В ДЯСНО Е ПЪЛНО С НЕДЕМОКРАТИЧНИ ФАШАГИ И ПАМЕТНИКОРУШИТЕЛИ. ТА КРЪПЧИЦАТА БАЩА МУ И МАЙКА МУ ПРЕДИ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ СА БИЛИ КРЪГЛИ БЕДНЯЦИ АМА РЕШИЛ И ТОЙ ДА СЕ ПРАВИ НА ДЕСЕН КРЪПОКА МУ С КРЪПОК.

43

Анонимен

преди 1 ден

Ясно що и преди и сега все е бил така

42

Анонимен

преди 1 ден

Той бил евреин бе...

41

Анонимен

преди 1 ден

Снимката кърти. От Шекспировски шекспирното "То би ор нот то би" (сцената, показана на снимката я има във всяка инсценация на Хемлет. Тук личи лакомията на Киро да крадне. та са великото хамлетовско дву колебание е превърнато на "То уан епъл ор нот то би" ни демострира как от Бръмбарите са кандисали да се нарекът Щурците. Ама чак гадно.

40

Анонимен

преди 1 ден

КРЪПКА КРЪПКА, НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШ ОТ СЕДЕСАРЩИНАТА ТИ ЧЕ РАЗСИПАХТЕ ИКОНОМИКАТА НВА БЪЛГАРИЯ?!?!? ТИ ЛИ СИ РАЗБИРАЧ ОТ МАХАЛА КЪШЛЕ КРАЙ СРЪБСКАТА ГРАНИЦА, ВНУЧЕ НА АРГАТЧЕ НА ТУРСКИ ЧИФЛИКЧИЯ. ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА АЕСТРАДА ПЕЕ ВЪРХУ ПРИСВОЕНИ ШЛАГЕРИ ОТ ФРЕНСКА И ИТАЛИАНСКА МУЗИКА, ПА СЕГА ЩЕЛИ ПА И ДА СЕ БОРЯТ С ЧАЛГАТА ПЛАГИАТИТЕ МУ С ПЛАГИАТИ.

39

Анонимен

преди 1 ден

Тараторът се оказа запържен с лучец и меродийка.

38

Празни петолинии

преди 1 ден

Чишит ли е вески с убийство на контото си. Летят бели листа с празни петолинии. Преписвач е било нашту Киру. Кичест Рок тра чак Чалгоидален та нема геле. летят си белите му листа с празните петолинии. Мълчи Макаревич в Москва и не се сеща името на кирил шо му сви названието Машина Времни и му го сви за авторство. Баб Дафинке ти с ко га зповни тоз чалгоиден кичеджия, аха , ясно, мчи нигу ем нигу повни. продавай си думатиту и луко и ади оро Пазарджишко да е.

37

ТИТИ

преди 2 дни

От сутрин до вечер ни занимават всички телевизии и радиа , с *** на Кирил Маричков. Само той ли е най-големия музикант в България-има много други известни музиканти ! Оставете го да почива в мир !

36

Анонимен

преди 2 дни

Ай стига с тоя пиян дрогиран наркоман

35

Анонимен

преди 2 дни

От двайсет години никой не се сешташе за Маричков ,сега всички тв ,бълват лъжици се мазнят

34

Toni Ivanov

преди 2 дни

"И макар че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си".Пее Кирил Маричков в песента си "Моя свят".За съжаление той прекара живота си не така така както не искаше в кал замесена от пра...се...та..та Пеевски и Борисов. Ние като мълчим и не правим нищо също ще прекараме живота си в тази кал. До кога ще ги търпим тези пра..се..та?Сбогом Кириле и почивай в мир...

33

До 32:

преди 2 дни

1. В Симеоново по това време има КУРСАНТИ, а не студенти, които са на казармен режим и спят в училището. 2. По това време служба "Следствие" в България е нямало. Тогава разследването е било част от МВР, отделянето на следствието от МВР става след 1991. Стига толкова фантазии.

32

До 32:

преди 2 дни

Я виж първо какво са ги правили твоите идоли в САЩ в последните 30 години. И всичко това със знанието на властите защото това са актьори и музиканти подкрепящи демократическата партия. Пи Диди е само айсберга на извpaтеностите, които са ставали в музикалната индустрия. Оpгии, дори мъже са били длъжни да се оставят да ги таковат aнaлнo ако искат да пеят. Актриси, които задължително минават през кревата на дърти пpъчове. Вие наистина не сте добре психически ако не виждаш това.

31

До 32:

преди 2 дни

Когато вие *** нямате никакви аргументи, вадите лaйнoмeта с измишльотините. Кога управлението от 1971 до 1973г е толерирало педoфилията, наркоманията и престъпленията? Какви предпоставки е създавала тази власт за тези престъпления? Кога властта от 1971 до 1973 е агитирала децата, че е хубаво да се кaстрират ако момчетата се чустват момичета, кога е имало по-голяма деградация в обществото от днес? Как не ви е срам на черното бяло да казвате. Вие сте нищoжeства!

30

Анонимен

преди 2 дни

Отиде в Ада на датата, на която уби женвеа й 7-годишната й дъщеря. Точно преди 25 години

29

Пълен простак и

преди 2 дни

пpoпаднал алкохолик е Васко Кръпката. Маричков е бил един тарикат в живота, който е бил винаги добре. Може да е имал музикален талант и да е правил добри песни, но това за мен няма никакво значение след като най-умишлено е подкрепял една политическа партия, която разруши и продаде България.

28

someone

преди 2 дни

Завета е същия като на демонкратите, дойдоха разграбиха, разпродадоха и майките си и държавата за власт и пари и се хилеха на народа долу докато ядоха от големите софри, разказваха ни хубави сказки за великата демонкрация и прекрасния капитализъм тоест феодализъм.Накрая уредиха дъщерите и синовете в любимия им САЩ, а на нас се хилеха от ТВ студия да ни поучават колко сме *** в техните очи.

27

kui

преди 2 дни

До Анонимен ami koi upravliava. bodigarda na bai TOCHO I DR.