Сещам се за Кентъки фрайд чикън, там непродадената продукция не се претопля. Всеки ден се поднася прясно сготвено, а старото се прибира. Клошарите питаха-къде, в кой контейнер. Казваха, че замразявали остатъците и после ги смилали за храна на пилетата. Затворен цикъл. В нашия град фалираха за има няма 2 год.
Работех в едни хотели на Гърция преди години лятото Имаше групи предимно германски Всичко каквото останеше от закуска се прибираше и се предлагаше на другият ден и недоизпитиге сокове по чашите собствениците ни караха грижливо да ги прибираме
Ами трябва да си *** или не знам кво за да отидеш на ресторант.На ресторант ходят *** .Тя на свинята и дай помия.Помия претопляна, някой селски провинциалист.Преди това ходил да.....после се обърсал.А дали си е мил ръцете е друг въпрос.И после готви или прави салата.И всички там *** в ресторанта ядат и си мислят,че като ядат помии са с много висок стандарт.Но свинята е ***.Тя иска помия.Претопляна,замразявана, размразявана, вероятно от друга чиния.А свинете ядат.
на 17 или 18г миналото лято продаваше Царевичкааа , царевичакооооо в нещо като бутка и с газ отоплен казан . Та един се бухна с колата право в подобието на клекошоп или павилионо-барака . Запали се всичко . Момичето пострада много . Пубертета с колата непострада . Била пумакиня , та добро момиче . продавала без договор да изкара по нещо .
Да се обърне внимание и на дюнерите които се предлагат. Специално в гр. Габрово. Не стига че не отговарят на изискванията, предлагат старо пилешко месо, да не говорим за салати , и пържени картофи.
Така си е по цял свят!Добрия готвач трябва да оползотвори не добре изглеждащ продукт.Никой няма да тръгне да продава или готви развлена продукция!Защо си мислите че в казармата и работническите столове са ни хранили с нещо по-добро?Това са нормални практики!На олл инкузив да не мислите че не се пресготвя на следващия ден останалото?
И какво, накрая пак едно голямо нищо. Търговците имат народа за офце и го доят както може. Хора, бягайте от това блато в което ви продават *** и живота е по скъп от цяла ЕС.
Правите ли разлика между "недобре изглеждащи" и развалени зеленчуци? Краставицата има значение как изглежда, само ако няма да я ядете, ами ще я ползвате за друго.
За Джаки Кенеди бяха писали, че след приемите в Белия дом лично надзиравала прислугата да прибира неизпитото и недояденото с цел втора употреба. Пр. половина бут. виски се долива оттук там и пълното шише се поднася на др. купон. Понеже беше инфо от соца, може и да е фейк, но може и да е истина, щото съм го гледал в епизоди на Коломбо и Светеца, а там ситуациите се разиграваха все от големи батета. У нас това са редовни номера, но са възприети от *** и Андрешко.
до 17, точно при костов хората се върнаха на село, ниски заплати и безработица, можеше да се оцелее с това което изкараш в градината и направиш зимнина, сега дори съвсем млади семейства строят оранжерии и садят фиданки, отглеждат зеленчуци и плодове - дори на чужденците прави впечатление тази "мания" както я наричат да се занимаваме с градинарство, да си спомним че градинарите в Европа са били българи, точно техните наследници са българите в Унгария например
Търговци бъркат салати в съда от маслини, за да спестят от зехтин