48

Този на снимката

преди 11 месеца

Ми е познат от накъде...,мий си казваше Англ кунчв,ъъъъ?!

47

В медийното простран

преди 11 месеца

Ство е пламнал вирус на име пПродажник 19, и симптомите му са кихан, $ополи и още нещо.-:))))))

46

Анонимен

преди 11 месеца

Най- лесно ще източат касата точно от такива домове, защото старците там нямат близки да се застъпят за тях. Престъпници в бели манти!

45

Име

преди 11 месеца

До 42, против определени "ваксини"! Но Вие си се боцкайте, на никого не пречите.

44

Тихомир

преди 11 месеца

Е нема начин да не припламне нещо, не само че идва октомври, ами и вече и по света почнаха да пишат за огнища на корФид19. Време е, отново да се потопим в тази луд, луд корФид.

43

Анонимен

преди 11 месеца

добре че поне тук го фанаха ковида - в старческия дом - че как само се простре из болници и други домове тоя ковид не е истина, ако направят едно тестване ей сега на болници и старчески домове и всички ще са пламнали, ама нали трябва да крием бройките че да не се плашкува народонаселението, пък и избори идат

42

ВЪХ

преди 11 месеца

да ви пламнат ан..алните отверстия да ви пламнат...как па всеки път от от този дом започва,има го през годините..в село с 200 човека..кой ще ходи да проверява..

41

Анонимен

преди 11 месеца

егати - съселите пропагандатори против ваксини и маски яко пъплят днес - то не беше облаци, червеи-амеби, облаци кат баклави, гущери и всякакви опорки кой какво казал, съченения от под шипковия храст, абе няма лабаво при вас антиваксърчета и един папагал повтаря в захлас га-га-па-па

40

Анонимен

преди 11 месеца

А в Дома за възрастни хора с физически увреждания - всички са със сигурност ваксинирани, бустерирани, пребустерирани... Ама "пламнали", има човек в болница... Ех не щат плоскоглавите да разберат, че ги измамиха с фалшиви ваксини... Сега пак ще пишат как неинжектираните сме им виновни за нещо...

39

Име

преди 11 месеца

Съседите на това плашило не са си свършили работата!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Пропагандата пламна в медиите, десетки заразни писания всеки ден, всеки час. Понеже АКО НЕ ВИ КАЗВАТ НЕПРЕКЪСНАТО ОТ МЕДИИТЕ ЧЕ ИМА КОВИД, ЩЕ ЗАБРАВИТЕ

37

Анонимен

преди 11 месеца

Кунчев е престъпник защото дава фалшива информация за Ковид-ваксините и лъже хората да се ваксинират с тях и не казва колко са вредни и какви странични ефекти има включително и рак, която вече е доказано.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Пак излъгахте старците за пари. Заслужавате си съдбата на бъдещи затворници

35

Анонимен

преди 11 месеца

Сега се говори за Заразата Х която била 20 пъти по-смъртоносна от Ковид-19 и щяла да е следващата пандемия. Много се навъдихте, ще ви редуцираме. Особено Индия и Китай общо + Пакистан и Бангладеш са над 3 млрд

34

Dedo.

преди 11 месеца

Аве ора, аз кат са бустерирах за 10-ти път взе да ми се разтроява уная работа и топките ми се увеличават с по три топки на бустер. Сеа кат маам леб от радиоактивно укрожито, не ми се мисли кво ша става.

33

Анонимен

преди 11 месеца

"На въпрос дали ваксината на Пфизер е била тествана дали спира разпространението на вируса, преди да бъде пусната в употреба, Джанин Смол от компанията отговори - Не, трябваше да рискуваме."

32

11

преди 11 месеца

До Анонимен 25 ---- Кунчо Triple Version Professional Edition тройно бустериран бра душа три месеца в болница, така че не знам от какво те е "спасил".

31

Анонимен

преди 11 месеца

Гущерите, заедно със солидно количество бръмбари и ***, са в главите на някои екземпляри, опитващи се да се изявяват във форума.

30

Дейвид Айк

преди 11 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

29

ПЛАААМНААА

преди 11 месеца

НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ТВОРЦИ НА ГРЪМКИ ЗАГЛАВИЯ