287

Анонимен

преди 10 месеца

И какво прави украинското зълно у нас? Спасява ни живота?

286

аха

преди 10 месеца

Стига са ревали американците и тоя американски посланик.............САЩ като разбиха и унищожиха Сирия, Либия, Ирак, Афганистан и още доста държави........................заедно с Англия и Франция...................не реваха

285

аха

преди 10 месеца

Стига са ревал тоя американски посланик.............САЩ като разбиха и унищожиха Сирия, Либия, Ирак, Афганистан и още доста държави........................заедно с Англия и Франция...................не реваха!!

284

Анонимен

преди 10 месеца

На война като на война.........всички средства са позволени!

283

Анонимен

преди 10 месеца

Прочетох само заглавието щотонали разбирате. USA да не ползват оръжията като оръжие. Щото всички знаем

282

ББ

преди 10 месеца

раша продава рекордно облекчени от САЩ и Кралството...и путин иска още,рекетира САЩ и Свободният,като спира украинският износ и руши складове и инфраструктора?!по Чембърлейн няма начин,да преговаряш и вярваш на...хИтлер е глупост!!!кога ще си научи Света ни уроците???или убиваш хИтлер...или нахлува в домовете ви и убива децата ви!!!такава е реалността...ядрена...ОК...СЪР!!!

281

георги

преди 10 месеца

Това кой го пита

280

Lina

преди 10 месеца

Веднага, след като фАщ спре да използва лошо обучената си армия от 18 годишни зле подготвени гимназисти ,за да си играе на война , и винаги да губи. Не е лесно да ти победят армията козари и 7 г с автомати в Афганистан и да бягаш , забравяйки си цялото въоръжение. Нищо, ако кажете, че Тръмп е виновен, може и да мине, а може и да не мине. Много страх в кРаварника.

279

Анонимен

преди 10 месеца

Цялата плеяда руски олигарси от бандата на Путин-Милер,Дерипаска,Османов,Ротенберг,Аген, Алекперов,Абрамович(няма и един руснак), милеят и плачат за средностатистическия българин!

278

Анонимен

преди 10 месеца

И къв е тоя посланик който има правото да казва какво Русия трябва да прави или да не прави?

277

Анонимен

преди 10 месеца

Сички кораби на Украйна трябва да бъде унищижени че заплащват руските. Украйнския износ заплашва и бг износа.

276

ха-ха-ха

преди 10 месеца

До ХАХАХАХАХАХА --Дженди ,защо не си на разходка бре?Може би чакаш някой евроцент за кафенце?Семейството ти сигурно е от безполови джендъре като теб самия...

275

Офф ,да се омита

преди 10 месеца

Краварския посланик може да казва само на такива прислужници като нашите марионетки!!!ФАЩ са световен агресор и заслужават да бъдат наказани за милионите жертви по Света ,в последните 75 години.Краварската наглост е безкрайна.Във фашистка Уссрайна война нямаше да има НИКОГА , ако не бяха платените прислужници на ФАЩ!Целия Свят мрази краварите.Българите също.Ние помним бомбите над София ,Враца и още 140 населени места.Българските политици -НЕ!Вън краварите от България!

274

ЛилиПутин

преди 10 месеца

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

273

Анонимен

преди 10 месеца

В случая за какво е излъгал Путин. Точно Запада наложи санкции на руския народ който и без друго е един много изстрадал народ и точно ти си написал това по долу за пари което е абсолютно недостойно меко казано.

272

Путин лъже

преди 10 месеца

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

271

Анонимен

преди 10 месеца

Ето за това е - три международни консорциума с американски капитал станаха най-големите купувачи на земя в Украйна. Според Australian National Review три мултинационални компании са закупили общо 17 милиона хектара земеделска земя, което представлява 28% от обработваемата земя във воюващата страна. Трите гиганта са Cargill, DuPont и Monsanto. А сега се замислете защо реват да се продава зърно от Украйна

270

Някой

преди 10 месеца

Кой им разрешава на тези н гли американски посланици да се изказват като последна инстанция? Чий го търсят в Европа?

269

Анонимен

преди 10 месеца

Жалка картинка ти нямаш семейство защото човек със семейството не би написал "рушлямистански" трролчета, каквото и да значи това. Не ти ли идва на им че хора които са на различно мнение не е задължително да са трролове или русофили. Твоя речник не предполага да имаш семейство но яко имаш много жалко за децата. Ти си отрицателен .

268

Анонимен

преди 10 месеца

На война като на война....................всичко е позволено!