142

Анонимен

преди 10 месеца

Сюлейман Безумни е Сюлейман Евроатлантически, или най-известен като Соломон Евроатлантически: "Търчете, тамо са раите на русите."

141

Анонимен

преди 10 месеца

Обединени от общите престъпления и национално предателство, заплашени от народния гняв, "Продажниците" от "Сглобката" изграждат нерушими и жизненоважни връзки между Доган, Пеевски, Просто Киро и Хитър Боко. Общата съдба на националните предатели и продажници обединява, както нищо друго. Несменяемостта на Подмяната и приятели, ще бъде узаконена с престъпни закони и промени.

140

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Възраждане са най-големите лъжци... Явно разчитате само на голям брой коментари. То това е дъвкано до побъркване.. ама пр0 100ци има много.

139

Пак по опорката?

преди 10 месеца

До БСП В БУДНА КОМА: Тия лъкардии сме ги слушали и друг път. Но БСП е в стабилна позиция и ще расте. А ПП-ДБ са надолу.

138

toti

преди 10 месеца

Огладнелите социолози си чакат паричките от Бойко ,които им беше ощещал преди изборите и мнооого има да чакат още !!!

137

СлучаЕноС

преди 10 месеца

Странно защо това изследване бързо-бързо беше "избутано" от другите новини и практически скрито. Стъкмистики, които обясняват, че едва ли не всички пърхат от радост от правителството и трябва всичко да дадем на който поиска, стоят по цял ден като водещи новини. Като протестите - шепа хора протестират срещу Румен Радев (или който им кажат-разбират на място)-живи включвания, целодневни отразявания, водещи новини. Хиляди протестират срещу правителство и разграбване - формална статиика с лъжи назад.

136

Анонимен

преди 10 месеца

до 149 - това е ала бала стакмистика не може да има толко заблудени

135

Анонимен

преди 10 месеца

Колко трябва да си проссс да гласуваш за ПП-ДБ ? Как може да има такива добитъци в нашата дръжава направо непонятно за мен. Същите тия които до преди 1 година са били по площадите да свалят ГЕРБ и после многократно в интервюта са казвали че при никакви условия няма да правят коалиция с ГЕРБ и в момента са в коалиция с ГЕРБ. И добитъците пак гласуват за тях!!!! 18 % Алооо вие нормални ли сте бе?

134

Анонимен

преди 10 месеца

Възраждане ще спечели изборите защото другите много лъжат.

133

Анонимен

преди 10 месеца

тая стукмистика е от типа "ала бала" - не е нормално ппдблгбт да имат толко гласове,вероятно нямат и 1% от роднини и приближени лапачи

132

Главанак

преди 10 месеца

Правилно каза Гешев- "политически бок......к!Тотално предателство от двете партии, които оформиха сглобката!Това е България! Но......, народът никога няма да се замисли, че може, повече от сигурно е че може да си избере новая политическа класа, а не абсолютни крадци!Вижда, чува, чете, но.......промяна няма! Няма и да има!

131

Анонимен

преди 10 месеца

Хаха 18 процента за тия лъжливи плъхове пп хах

130

стоев

преди 10 месеца

има поговорканикога не казвай никога.Но с тази безродна крадлива и некадърна политическа и икономическа каста и с този робски народ никога няма да има промяна.Обречени сме да сме най бедна два ако това може да се нарече така не само в ЕС а и в Европа

129

Анонимен

преди 10 месеца

Само като прочетох медиана и знаех как ще изглежда.. Написано е това което им се иска..Костя го надули с 5% а ПП са свалили 5%. Червен кольо е най изявения РУСОРОБ в бг агенциите .Които с малки изключения всички са създадени от кгб. За манипулиране на общественото мнение Почти всички плачат за забрана!!!! А иначе в българия за първи път от 3 години няма криза Всичко върви като по вода Криза има обаче в руското влияние в страната Което е ужас за руските партии и руската агенция медиана..

128

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилиците вият на умряло, защото виждат, че идва края им!

127

Димитър

преди 10 месеца

Хора, не вярвайте на глупостите на Медиана. Преди няколко седмици на други социологически агенции излязоха проучванията, че хората казват, че това е най-доброто правителство към момента. Късат се от яд ИТН, Възраждане, БСП и Радев, че повече нищо не зависи от тях. Вчера 166 депутати от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС внесоха подписи за конституционни промени. Свърши вече неговата на Радев и на другите руски слуги като Славчо, Копейката и Корнела.

126

Анонимен

преди 10 месеца

Това си пар екселанс народно управление - антик8мунисрическо правителство,, промъкнала във властта с избори.. Само много умни "граждани" могат да гласуват за партия на ЕС с име "Продължаваме промяната". И за отчетлив политик като Киро. Също и абревиатурата ГЕРБ означава точно тия дето ни спукват от бой....Сдружение за опазване на обществени парични средства от другарите.

125

ВЪЗРОЖДЕНЕЦ БГ

преди 10 месеца

Готвихме се за нови избори,ама с това правителство ни го сложиха.....

124

БСП В БУДНА КОМА

преди 10 месеца

Пети на изборите, ама първи по претенции....

123

БОКИЧА ПАК ГИ МАЧКА

преди 10 месеца

От 13 години БСП са В НОКАУТ.....