24

Анонимен

преди 10 месеца

То и 20.07.2023 имаше изявление от председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев,че в кв.Овча купел са спасени 56 зелени площи от блоково застрояване.Но на 24.07.2023г.жителите на Овча купел 2 се събуждат от рязането на огромни дървета някои садени от самите тях в зелена площ подготвяща се за поредният строеж на блок.Та предизборни ЛЪЖИ е всичко, беззаконие и далавери в общините от време оно и сега най-много.

23

20 дървета в София..

преди 10 месеца

Елате да видите постиженията на Бургаския кмет Дървоубиец, доказан и съден нагъл неграмотен мошеник пуснал дълбоки ****сон*ски корени в града от 16 години! Дърво не е останало! Лунен пейзаж, жега, мор! А, да не забравя, заповядайте на Мутроморието! Умирайте в жегата в тапите, яжте гнусна "храна", излизаща ви през носа, радвайте се на груб "обслужващ" персонал и заключени вонящи *** без хартия/вода! И се оглеждайте кой ще ви нарани или дори убие по магистралата наречена "морска градина"! Enjoy!

22

Te4o

преди 10 месеца

До Анонимен 20 Ти луд ли си бате или си на някаква добра химия?

21

За гражданска съвест

преди 10 месеца

Някой е намислил да направи там голям паркинг. Само че 20 дървета не се отсичат за 20 секунди. Никой от гражданите, живеещи наоколо ли не се е поинтересувал защо ще секат дървета? Никой ли не е сигнализирал, когато сечта е започнала?

20

Анонимен

преди 10 месеца

Залесете нови дървета, местни видове, за да не строят мафията там! Ненормалници, сякаш малко място има около София, че все в готовите построени квартали строят, но не желаят да строят и инфраструктура с нова канализация, пътища, паркинги и т.н., по-евтино им е , да изпляскат в градинките строежи и лишат хората и децата от паркове и място за отдих!

19

Анонимен

преди 10 месеца

В България има паразитни растения и дървета, които са внос от чужбина, кой ги внася? Плъзнали са из цяла България и няма кой да ги изсече! Трябва да бъдат изсечени, защото убиват местната флора и фауна!

18

свети цон кай хой

преди 10 месеца

защо обвинявате българите като на всички е ясно, че заради това че бонев клекна за изборите на софия сега от пп му дават това място за строеж!?

17

Анонимен

преди 10 месеца

Това не е дело на ***, тука е строителната мафия!

16

Случаен минувач

преди 10 месеца

Секат индобългарите, мypгавите граждани. Най-много го правят в Рила. Но и тука го правят, щом им се отвори възможност.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Кметицата така я сготвиха, че след като се оказа толкова корумпирана и я тикнаха в затвора. Такова строителство се отпуши, че за няколко години 500 нови блока изникнаха. Канализацията вече не им смогва.

14

...

преди 10 месеца

бе ти кметове на младост на да внимават! Щото преди време една се опита да спре стоителството на къде що може в Младост и виж гешефтара как я сготви! сега ще лежи невинна в затвора! така, че там да се сече да се разследва и накрая идва гешефтара и с един доказъл се мафиот ваклинов и те сготвят и лежиш невинен в затвора! само зарад някакви си отсечени дръвчета! мдам!

13

Анонимен

преди 10 месеца

Ще хванете дедовия. Все едно не знаем как ги хващате, пълен смях. Ха-ха-ха-ха

12

Анонимен

преди 10 месеца

А не са ли 200 тривековни чинара, а?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Честита промяна!

10

Глупак

преди 10 месеца

И след време там излиза нова кооперация

9

Ако гражданин

преди 10 месеца

Подаде сигнал срещу тези които изсичат гори или изсипват химикали в реки и не получи съдействие от полицията срещу престъпниците а престъпниците получат съдействие срещу гражданина.Тогава трябва престъпниците и корумпираните полицаи да бъдат съдени за тероризъм като опг!България няма законодателство срещу мафията!Като Италия!

8

мак

преди 10 месеца

Много се сече в тая държава. И ще продължава, ако няма яки глоби и контрол. Дано да хванат де..б..ила и наистина му треснат тези 100 хил.

7

Наблюдател от години

преди 10 месеца

Ще ги хванат ,но ....едва ли ще ги осъдят , или да платят глоба. В България е така.Съдебната система ще каже , че няма закон......и ...ще си измие ръъцете, а ако пък слуачйно има някакво законче .....ще се използва подкуп и...ГО-ТО-ВООО. Вълкът сит и агнето цялооооо.

6

от БАН

преди 10 месеца

Само Кирчо, Боко демократична и Движението за свободи. Те ще ни изкарат по светлия път към транс-нацио-джендъро-украинизма. Ще има и Старбъкс и Лидл под път и над път. Молове, нотариуси, реклами на гомна, все хубави евро ценности. Не на нашата история, американците ни освободиха от клингобско робство. Ние сме Папуа Стара Гвинея. Не УРА, а Уааауу!

5

Амстердамеца

преди 10 месеца

Зърнената мафия ви изсече горите плебеи и на Рожен ще ви ги изсече и ще стърчи един гол полон само като ***