661

Баба

преди 10 месеца

Никъде не пише че ъгловата от100 гр е сурова ЗАЩОнапример ни пише цена 309гр готова и цена АЗ КАТО ПРОЧЕТА ПЪРЖОЛА 35.⁰00РВ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ ЧЕ ЦЕНАТА Е ЗА СУРОВО МЕСО А И ЩЕ МИ ДОНЕСЪТ 300,490 ГР.

660

Анонимен

преди 10 месеца

Тези пържоли са от крокодил 😂🤣🤣

659

Това месо на 100%

преди 10 месеца

е замразено,ако е вносно,няма кой с реални аргументи да ме убеди , че е прясно охладено.А управителя на това заведение не бих му поверил и тоалетна да управлява . А тази кръчма на крайбрежната само като видях ч,е сервира пържоли и миди си казах къде е цацата с лимоновия сок,да ми претендира за нещо повече показва до къде може да стигне наглостта на мутропотеците в България

658

Няма значение

преди 10 месеца

Този шеф откъде е разбрал какво месо са яли? Щото като му чета фекалната струя най-вероятно и може би бе са доказателства. А и проблемът е бил в измамата в менюто с обявена цена на 100 гр. А не на ястие както би трябвало да е по закон. Така че некадърното лайнарско отроче с гръмката титла шеф като не знае за какво става въпрос защо не си затваря плювалника?!

657

Анонимен

преди 10 месеца

Този много качествен БЛЕК АНГЪС да си го кльопат у тях . Не го искам ! Няма да го купувам и не защото нямам пари . А ,бе, шефе, защо унищожиха нашето животновъдство?

656

Анонимен

преди 10 месеца

Обслужвате!!!

655

Обикновен

преди 10 месеца

Пълни нещастници, които не могат нищо друго да работят, научили 100 рецепти, недоучили и били върха! Смешници! Колко закона и нормативни актове може да цитирате, доколко сте запознати с физиката и химията. А нещо от механиката. НИЕ ви даваме хляб, вие ни обслужвате и не ни интересува мнението ви!!! Нещо не ви харесва, сменете си работата, не към клиента!

654

Анонимен

преди 10 месеца

Този шеф Петров е просто отвратителен. :-(Как може да обиждам всички така?

653

Анонимен

преди 10 месеца

България отдавна е демокрация и всичко се определя от масата хора, а не от някой, който сам се смята за повече от другите!Проблемите са в заведението, а не в клиентите!!!

652

Анонимен

преди 10 месеца

В Мазу не предлагат стек да ти отрежат от голямо месо, че да го предлагат на грамаж!Предлагат вакумирани стекове с ТОЧЕН грамаж на опаковката!Така че какъв е проблема да напишат в менюто - цена за 100 гр 35 лева - порция стек между 300 и 500 грама.И нямаше да ги чуем по новините!Предлагат ми стекове, но не знаят как се предлагат. Айде де!

651

А

преди 10 месеца

Вие ни поднасяте храна, вие получавате храна. Толкова е просто готвачи!

650

Анонимен

преди 10 месеца

Тез не разбраха ли, че ако поръчам медуза, имат право за ме попитат как да е приготвена. Да нагазят в морето да уловят, за да е свежа. И изпълняват! Парите сам съм си изкарал с това, което ми е в главата или умението на ръцете, те да си ги заслужат!!!

649

Анонимен

преди 10 месеца

Стига с тия пържоли да си прави сметката като поръчва пише цените.Кучето скача според тоягата.А за другите далавери на общините мълчим.В Бургас да речем глобяват велосипедисти а вело алея няма или не се подържат или са опасни .евала на София проумяха ,че не е редно да глобяваш преди да имаш инфраструктура и разрешиха бавно но не невъзможно.А в Бургас и законите не важат имат си техни

648

Сова

преди 10 месеца

Не ме учудват коментарите на всички БГ шеф мастъри. Гарван гарвану и очите им! Започнете от заведението, в което се случва това !

647

Ей

преди 10 месеца

седнете си на д-то и си вършете добре работата. Влизаме в заведенията, защото не ни стига време и желание сами да сготвим. Ние ви храним, ако досега не сте схванали!!!

646

Лудиа

преди 10 месеца

Ти пък голям умник се пишеш.

645

Marseille

преди 10 месеца

Този набеден готвач иска ли на му докатжа че ръси глупости ?? https://ferme-oberfeld-alsace.fr/17-tarif-viande-au-detail-angus

644

Иванов

преди 10 месеца

Абе ***,като ми донесе пържолите изпечени,ти преди тва показали ми,колко тежи едната пържола,та да ми казваш че била 460грама,приблизително и че изяденото било 1400гр.общо ,и да ме караш да плащам по 35лв.кг. ,след тва ,а гнусльо?.

643

123

преди 10 месеца

Готвачите са за да ни хранят, обслужват и обгрижват, а не да ни дават пътеводна светлина. Някакви мижави самонарекли се шефчета. Че и с претенции.

642

Teo

преди 10 месеца

Когато отида в ресторант, гледам менюто, и преценявам какво да си поръчам на база на възможностите и вкусовете ми! И не се сърдя на никого, ако по сеялндурски кажа - абе я ми донеси най-хубавото ти кравешко и най-якото шампанско за мен и за госожата и получа сметка 1000 евро за кило блек Ангъс и бутилка Дом Периньон. Лично аз съм фен на бразилската пиканя ... но кой ли ме пита!