33

Анонимен

преди 1 година

Нали затова го сложиха на мястото на гешев

32

Анонимен

преди 1 година

тоз много църен бре ?!

31

Анонимен

преди 1 година

3 милиона на копче?

30

Анонимен

преди 1 година

уж Гешев щеше да говори и показва някакви важни данни за извършени престъпления от високопоставени политици. И се остави да го свалят без нищо да е направил. -----///------- Още ли не сте разбрали, че и Гешев играев постановката и всичко е за замазване очите на народа, докато му наденат фашисткия хомот...

29

Сата НАТО

преди 1 година

Това, че Гешев чак сега е поискал имунитетите не означава, че искането е неоснователно.

28

Анонимен

преди 1 година

А той като Гл. Следовател приложи ли някакъв механизъм по времетраене за разследване на атентата с/у Гл.Прокурор за туй време 45 дена след атентата,а той го извести,че с/у Гл.Прокурор е извършен атент в навечерието с/у 1 май 2023 год. от което се Гешев се усъмни за цялата постановка за начина на провеждане на механизма на разследване на атент с/у него само по начина на представяне-начални данни за производство с регистрирането за досъдебно разследване,че на следващия ден се отметна с инспектора

27

До Белобрадов

преди 1 година

Народа вкара и ГЕРБ и ДПС в парламента и то от доста дълго време. С такъв народ няма оправия, той си обича да си го оправят.

26

Анонимен

преди 1 година

Видя се, че прокуратурата въобще не е независима, ама конците ги дърпа задкулисието, та общо взето е по-добре да мине към министерски съвет или президент, та поне да се знае кой носи отговорност.

25

Лакърдийствайте си

преди 1 година

Безгласни и безучастни драскачи.и продължавайте да се оставяте да ви делят на Филип и фоби, докато си редят новият стар ред в държавата, вие си пишете, поне да ви олекне

24

Белобрадов

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС,за пореден път си поръчаха гл. прокурор,който този път трябва изчисти имената на тези, на които им се искаше имунитета.Дълбоки са коренита на бълг. мафия. НВ-Народа,слуша,гледа и това ще му остане.

23

Каква изненада

преди 1 година

Кой ли е очаквал нещо друго?После се чудят защо почти 70% от хората отказват да гласуват.

22

Ала бала

преди 1 година

Сложете Петьо еврото за главен прокурор,че да се оправят нещата.Сарафов му е приятелка от джуджетата и може да ги въртим на ротационен принцин.Единия е отгоре ,другия отдолу,после се сменят.Съдебната система де си е...а майката и всички са доволни.Промените в мафията ги считаме за извършени.Булката младоженка Кирчо на Боко да хвърля букета.Явно ще го хване Кокорчо.

21

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо си мислех, че повече не може да се изложат. Обаче ме изненадаха, явно уговорката да пазят имунитета на ББ е подписана с кръв. Сега остава да видим в какво ще го изкиснат, че да се изпере по лесно.

20

Радослав

преди 1 година

Каква изненада, каква невероятна футболна драма, че принцеса Сарафова още не е седнала на стола и се просна като килим пред Шиши и Боко и заработи в тяхна полза за да получи така бленуваното назначение. Хайде Сарафова, напъни се повече, може и да те благословят с погалване по тиквата от папският храненик, гален 3 пъти от 3 различни папи.

19

анонимен

преди 1 година

Само не разбирам защо е сложена снимка на Кузманов, като статията е за изявления на Сарафов и Славов.

18

Пижо

преди 1 година

Този е за затвора заедно с Гешев. Заедно двамата опъваха политически чадъри, заедно размхваха бухалките. И първата му зада е: да оттегли исканите имунитети. Защо ли не се учудвам!

17

Анонимен

преди 1 година

Та както е казал Марк Твен ако имаше шанс да изберат човек който не е предварително и специално подготвен за поста от дълбоката държава щяха да забранят правото на избор.

16

Търсихте си го

преди 1 година

ПРЕДСТОЯТ ВИ ЗЛОКОБНИ И НЕЩАСТНИ ДНИ, НЕБЛАГОДАРНИ И ПОДЛИ БЪЛГАРИ !Писдосьi, гласоподаватели на ГРОБ, ДъБъ и ПъПъ, само след няколко месеца когато този бандидско-фашистки режим се стабилизира в страната ни с помощта на Брюксел и Вашингтон и започнат още от тази есен " да ви звънят" по вратите, за да ви събират запас, ще бъде "блян за вас" ако се измъкнете от *** НИ и забегнете в Русия за да спасявате живота си . . .ако братушките въобще ви приемат да преминете границата им !

15

Анонимен

преди 1 година

Не случайно Пеевски пак е наддал със 100 килограма.

14

Анонимен

преди 1 година

Демократите да връщат парите крадени от 10 ноември, съдембата система е била счупена.