45

Деди

преди 1 година

До Мдаа : Не бе, този ще е "новия Плевльо", само че като мин-пред!

44

Няма

преди 1 година

Да позволя на някви тротинетки и вьрли сатанисти еретици трябва да се забранят всякакви организации щом е война а ти даваш само свойта миризлива слива и нищо повече

43

ПроСоТо

преди 1 година

абе той и на Боко му беше останало да боядиса една гранична барака и "до месец" щееме да вленем в Шенген..И така вече над 10 години...Сега:..-Ние НЕ сме в интереса на ЕС за Шенген,така че може да ни лъжат още 10 години...Виж,за еврозоната ще направят всякакви врътки за да ни натикат в нея..Защото те имат интерес,а ние-не..

42

Анонимен

преди 1 година

Академика и вещицата ще се връткат и ще делят по равно.

41

Димитрий

преди 1 година

Да се маха този всеки който е съгласен така да се гаври с волята на народа оставка му е малко.

40

Анонимен

преди 1 година

Не искам простите шарлатани които са щели да имат 7% на изборите според простото Киро да съставят правителство и да управляват, а ГЕРБ да ги подкрепят. След записите които изтекоха в публичното пространство това ще е най корумпираното и мошеническо правителство. Нови избори веднага и без измамните мадуровски машини които се манипулират чрез флашки и кодове, простото Киро знае как.

39

Мдаа

преди 1 година

Тоя ще е новият жан виденовНа бас

38

Анонимен

преди 1 година

Мишок.

37

Сандо

преди 1 година

не искаме информационна кампания, искаме експертно становище с подписи отдолу

36

баце

преди 1 година

Безвремието го дължим на мошетата в ПП, бараните машини, манипулациите и т.н.Безвремието почна с пръкналите се от Козяк ПП и ще свърши с ПП.

35

Анонимен

преди 1 година

Е...,как могат да тръгнат "нещата по грешен начин" щом си на власт и управляваш държава?!?!?!Как?! Искам отговор от Вас, господине! Ако карате автомобил как ще тръгне назад, ако искате да върви напред и сте направили всичко както трябва: включили сте правилна предавка, подавате газ, отпускате съединител...и потегляте, но НАПРЕД. ЗАЩОТО ВИЕ ТАКА ИСКАТЕ!

34

До 29

преди 1 година

Явно си квалифициран младеж? Аз съм квалифициран на 55 години, и то в бранш, където квалифицирани млади няма, защото има здраво бачкане в не добри условия! Строителство! Ходене по обекти, с работни дрехи и въпреки че съм инженер, не ходя със вратовръзка! И ще ти кажа от опит, че без значение къде работиш, ако си добър професионалист и съвестен работник си оценен! НЕНОРМАЛНО Е ДА ПРЕТЕНДИРАШ ЧЕ СИ КВАЛИФИЦИРАН И ДА НЕ ИСКАШ ДА СИ ИЗЦАПАШ РЪЦЕТЕ! АМАН ОТ СНЕЖИНКИ!

33

Нещо

преди 1 година

Соросоидният Академик не е много убедителен!

32

Анонимен

преди 1 година

БСП, Възраждане и ИТН приключиха! Трябва нов проект.....

31

човек от народа

преди 1 година

ОЧИЛАТА КРАДЛИВА МИШКА !! -КЪШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Бълrapия okoнчaтeлнo nagнa nog cтpaтerичecko napтньopcтвo...

29

Анонимен

преди 1 година

Изненада! Някои интелигентни хора осъзнават, че единственото привлекателно в БГ спрямо ЕС са все още по-ниските цени данъци. И същите тези хора ще си тръгнат веднага щом основете имитация на ЕС: свръх високи данъци и цени, всичко живо под наем и на кредит. Няма значение колко е правова държавата, ако не ти позволяват да се развиеш и на всяка стъпка те облагат с още и още данъци. Това е изкуственото равенсто, което ЕС търси - не по-различно социализма. Квалифицираните млади не искат това.

28

Анонимен

преди 1 година

до 24 Референдума не е да не влезем и спазва договора от 2007, референдума е да отложим членството до 2039 когато по сттистически данни ще стигнем средния европейски стандарт. Недей заблуждва. Румъния отложи до 2029 засега също

27

Гладен

преди 1 година

И това го каза човек продукт на герб,

26

Анонимен

преди 1 година

Задължителен тест за наркотици на всики депутати и министри!