27

Лекар ихтиманец

преди 9 месеца

Файзер!

26

Анонимен

преди 1 година

Другата страна там ли е била оказвала ли е първа помощ просто питам ?

25

Анонимен

преди 1 година

Не само лекарите никой не харесва умните образованите и възпитаните хора.

24

Анонимен

преди 1 година

Мога да ви кажа от личен опит че лекарите най много мачкат интелигентните хора обратно на стария строй когато да си образован беше положително.

23

Анонимен

преди 1 година

От разказа на майката който прочетох още тогава става ясно че доктор и сестра не са дошли само санитарка. Това за мен ако е вярно е убийство.

22

Анонимен

преди 1 година

В становището се казва че когато половин час жената припаднала... Това изречение може ли някой реално умен човек да го обясни защото такова изречение има по горе в текста но в живота няма такова изречение това са пълни глупости. Дори да е била болна само санитарката се е опитала да помогне. Това е въпроса за медицинския фашизъм и бездушие !!!

21

Анонимен

преди 1 година

Вирусните инфекции, особено ковид, водят чисто до кардиомиопатия. Неваксинираните да му мислят!

20

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно не мога да се съглася с такова обяснение. Най-малкото, защото още по време на ковид епидемията, когато в това инфекциозно отделение са настанявали болни или карантинирани, пациенти и техни близки споделиха, че условията там и отношението на лекарите са ужасни! Даже бяха снимали обстановката вътре....представете си пациенти с ковид, а в стаите хигиената под всякаква критика! Как се "лекуват " тези хора?! Абсурдно е пациентка с дехидратация в инфекциозно отделение!

19

Въпрос към"лека

преди 1 година

Как така българските болници като почине някой веднага устоновяват от какво е бил болен, а докато е жив немогат?

18

Анонимен

преди 1 година

На 27 години, със сърдечно заболяване, което е типично за хора над 60 годишна възраст? И то толкова тежко, че да си отиде от това? Е не знам... Само на мен ли ми се струва странно и нелепо?

17

до 14

преди 1 година

До Анонименимам 4 ваксини и съм на 60 години и чукам като машина за оверлок , а ти като не си ваксиниран скоро може да хванеш някой сезонен вирус

16

Анонимен

преди 1 година

От десет кладенеца вода ще донесат и пак ще си измият ръцете. Безотговорни некадърници.

15

Ваксо

преди 1 година

Ваксина

14

Анонимен

преди 1 година

Всички ваксинирани ги чака безсимптомна сърдечна недостатъчност. А вие се карайте Кирчо или Борисов да ви се редуват.

13

Анонимен

преди 1 година

От система със студено лекарство и бърза капка- на струйка усетих тежест в гърдите, стана ми студено и зле. Развиках се и помолих сестрата да спре и по-късно да я пусне. Банката беше ледена, като я пипнах. сестрата каза, че я е взела от склада, който няма парно....за малко да си ида от немарливост

12

Анонимен

преди 1 година

В белодробното отделение в съседното легло нервна сестра бързо вкара лекарството в абоката на жената. Тя се разтрепера, започна да се тресе и устата и посиняха. Сестрата се разпищя, дойде лекар започна да и вкарва лекарства в абоката, да и прави сърдечен масаж..........оправи се жената, аз много се изплаших тогава и сега ми е зле като се сетя.

11

С тиреоидит

преди 1 година

....на Хашимото съм от 40 ГОД без лечение. Още съм жива. На 64.

10

Не казват

преди 1 година

...и какво точно е било лечението. Защото от Неподходящ антибиотик/ но силно токсичен, също се умира!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Не знам, каква е истината при това момиче. Жалко за нея и съболезнования на близките. Скоро в един санаториум една жена на 60 г. с инсулт и проблеми с ръка и крак сподели, че се е ваксинирала срещу ковид, разболяла се сериозно от ковид 1 месец след ваксинацията и получила инсулт.

8

Е как

преди 1 година

Как така " е починала в 12.45 на 14 май", но... " БИЛА ДОБРЕ В 17.20 Ч НА 14 МАЙ, КОГАТО ИМАЛО ВИЗИТАЦИЯ" !!! ПОТРЕС!!!