26

Анонимен

преди 1 година

Заведението наистина се стопанисва от брата на Ивелин Попов, който събира хора от кол и въже в това т.нар.заведение, но няма да ги траем повече, ще се съберем целият квартал и ще сложим край на тези гуляи!

25

Анонимен

преди 1 година

До Полския тръмбеж 7 Който е на работа през деня, той не вдига дандании нощно време. След като някъде така масово определена общност се весели по цяла нощ, 7 нощи в седмицата, човек може да си направи съответния извод. Остава да си го направят и международните институции и да не ни притискат да храним даром здрави, прави, млади хора. Ако те не се сещат, нашите избраници с големите заплати да намерят начин да им обяснят, а не само да викат "Йес, сър! О, йес, йес, сър!"

24

още нещо

преди 1 година

ако искането за строеж или заведение в жирлищна зона е аргументирано с една пачка пенчо славейков няма начин да не се реши.

23

Анонимен

преди 1 година

Аве тия хора малко бензинец и нафтичка немат ли? кибрит/запалка немат ли? Наивно е да смятат, че институциите ще им решат проблема...

22

Анонимен

преди 1 година

До Радка - Това е трудно поносимо, но все пак вас ви тормозят само когато правят скара. Имате ли представа какво е положението в онези жилищни блокове, в които поне няколко от живущите са сложили по един прав душ в тоалетните си, за да могат да префасонират баните си в малки кухнички? През отдушника непрекъснато влиза миризма във всички апартаменти под и над тях, всички разбират по няколко пъти на ден какво готвят тези или какво претоплят.

21

А земетресенията?!

преди 1 година

Искам да попитам съответната общинска служба, разрешила да се направят два огромни изкопа от двете страни на жилищна сграда, намираща се в столичния квартал "Лагера", ул. "Плиска" 19, тези общинари не знаят ли, че София се намира в земетръсна зона? Какво ще стане на този столичен адрес, ако не дай Боже сега вземе да люшне земетресение само 5 бала, както беше в Перник преди десетина години? Животът на колко хора е изложен на риск?

20

Много точно казано

преди 1 година

N 14 пише в прав текст за Полски Тръмбеж: "виене и дандании по цели нощи от всички посоки". А изтормозените българи, макар да не са спали цяла нощ, сутринта стават рано, за да идат на работа. Нали някой трябва да изкарва парите за социал? Но, "МВР и кметовете не ги интересува"!!!

19

Анонимен

преди 1 година

До Pesho Държава няма. И да плащаме данъци, пак ДС мафията ще командва и граби!

18

Анонимен

преди 1 година

До анонимен *** - Верно, авер. Там се и гърмеше кой знае с какъв вид пушкала.

17

ЛелеМалеееЧакаРакаДе

преди 1 година

Какъв вид население обитава района около "Ресторантчето"? Достатъчно е само да прочетем, че става въпрос за "неистов шум от музика, крещене, виене", "неистови викове и псувни в малките часове". Досещаме се, но ако го напишем, ще ни сложат бан.

16

Гелето 1,18 промила

преди 1 година

Пуцай, Куме!

15

Анонимен

преди 1 година

Минга да се сезират "органите" и за огромната строителна дупка на влизане в студентски град откъм Дървеница. Подровила е шосето и випреки разкъсаните плакати "фъндъкова и зарков оставки!" общината е "ремонтирала" проблема, като е набутала движението двупосочно в едната лента. Не е удобно за шофиращите , ама на кой Т*Ъ*П кмет му пука?

14

Pesho

преди 1 година

Всеки, който се е занимавал с шумни заведения стига до едно и също място - някой е платил в общината/продължава да плаща, за да си шумят колкото си искат. Колкото и жалби да се пращат винаги се стига до задънена улица, понеже на този, който се плаща не придвижва жалбите. Единственото решение е хората в квартала сами да се оправят, с риск да бъдат арестувани, но въпросът тогава е защо се плащат данъци в тази държава.

13

Полския тръмбеж

преди 1 година

Нищо не дърпаше Винкела!Само обикаляше по морето да плаши и тук таме някое подкупче!И по негово време съм звънял по нощите 1-2-3 часа ,стотици пъти и на 112 и на МВР но реакция никаква!

12

несебърец

преди 1 година

До радка __ Ами зад Чевермето продадоха скъпо луксозни апартаменти. Няма да мъти водата на собствениците баровци.

11

амии..

преди 1 година

До Полския тръмбеж""Не гласувахте за Валери Симеонов.Той им дърпаше шалтера на музиките и данданиите.Зимата като спрат тока и ще утихне.И да не го спрат,няма да имаме пари да го плащаме.

10

радка

преди 1 година

До несебърец"""А когато всяка вечер долния апартамент прави скара всяка вечер и опушва горните етажи,кво правим,а?Не мога прозорец да отворя.На кой господ да се молим?

9

Гогии

преди 1 година

Отдавна трябва да се спре продаването на озвучителна техника над 80db примерно. В малките населени места е ад от роми и ***! Никак не е малък психическия тормоз! А за въпросното ресторантче,аз отдавна да съм му трийнал клечката,какво чакате

8

Затваряйте държавата

преди 1 година

Институциите НЕ работят

7

Полския тръмбеж

преди 1 година

Така е с "новите българи"!Където ги има в изобилие по всякакъв начин гледат да изгонят,изселят и тормозят българите!Властта не я интересува!Тука лятно време е ужас от виене и дандании по цели нощи от всички посоки!Те друга работа нямат..ние ставаме сутрин за работа като по цели нощи не сме спали!МВР и кметове не ги интересува!