134

Анонимен

преди 1 година

do 139 - анализът ви е много сериозен и интелигентен. Всъщност, досега няма нито едно намерено доказателство срещу Борисов в този случай.

133

Анонимен

преди 1 година

Милиционери Гешев затъва все повече. Падението предстои. Ще си отиде като жалък червей, който прави услуга на черепа, слещу Борисов. Какво е правил досега? Вони.

132

Анонимен

преди 1 година

Миската с ромските, грозни устни, как й беше името, "свидетелства" срещу Борисов по "Барселона гейт". Информацията, която дава е на принципа на "една жена казало" и "има неща.. спирам до тук". Понеже е близка на Васил Божков черепа, на чиито разноски живя в Дубай, сега трябва да си ги заработи...Обвинението не е подкрепено с никакви доказателства за финансови трансфери, договори за покупка продажби, сделки, свързани с Борисов. Целта е, политическа и персонална дисквалификация, и тормоз.

131

Анонимен

преди 1 година

А имунитета на ало изманците от ППДБ ЛГБТ кога? Или посолствата не разрешават?

130

Анонимен

преди 1 година

Гешев не беше ли в отпуска???

129

КАКВА ИЗЛЕЗЕ..?

преди 1 година

ГИШЕВ Е КОПЕЙКА --ЗАД НЕГО СА БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ РОСИИ И ПРЕЦЕДЕНТА....

128

Край

преди 1 година

Що така? Да не би нещо като Владо Кузов ...

127

,,бончо,,

преди 1 година

ако това е приятелско-АЗ СЪМ ТРАМВАЙ 5

126

Анонимен

преди 1 година

Видовден за дебелия тлъст мазен корумпиран старец от Банкя

125

Анонимен

преди 1 година

Боко така ще бъде изпързалян, че ще му писнат ушите.... Нито един от ГЕРБ няма в проекто кабинета. Щом се гласува последния, и ППДБ ще гласуват да му се свали имунитета, защото той вече няма да им трябва. Правителството ще е факт и боко ще е следствен. С един куршум-два заека. Ама то е така.....Индже е казал:"Много майки разплаках, дойде и моя ред".

124

много

преди 1 година

са,,оплели играта,,

123

АоЕ

преди 1 година

Топката *** оплетени свински черва май започва да се разплита от към единия край. Още преди три години прогнозирах, че първия от "Заверата", който изгърми ще издаде всичките си доскорошни другарчета и цялата им СТРУКТУРА ще се смъкне като кула от колода карти. Крайно време беше да се започне. Следим с интерес този развой- все пак от това може да зависи избягването на най-лошия сценарий, към който България марширува с бодра крачка под ритъма на барабанчето на Брюксел.

122

гост

преди 1 година

Един е Бог и името му е Бат Бойчо да бъде и пребъде името му светло и славно Господне. Да ни радва всеки ден с божественното си присъствие! Да се множат пачките евра и златце в божиите му покои . Амин!

121

Лили

преди 1 година

А бе Гешев ,я кажи кошаревския ви свидетел мутресата Ивайла що бега през задния вход на Прокуратурата от журналистите, след даване на ,,показанията" - лъже показанията а?Лъсват ,чак блестят нещата,кой е на ти с мафията

120

Нели

преди 1 година

А бе Гешев нещо за паричните потоци за тая прословута къща в Барселона ала - бала да кажете Ц- нищо,а да ни покажете като свидетел Борислава любовницата- майка на детето на Борисов ,ала - бала Ц - нищо, а мутресата Ивайла,като какъв свидетел се явява,ала- бала ,да брани третия си мъж с ,,бизнес" рекет Ха ха , ха а поздрави от Черепа имате ли ? Ей голяма ала- бала сте

119

До 125

преди 1 година

Така е. От Барселона наистина нищо няма да излезе. Няма Уличаващи документи. Къщата винаги е била фирмена!!! Наказват го заради своеволието Турски поток.

118

Така

преди 1 година

Е защо само на Бойко? Кога на Петков, Василев, а на самия Радев?Всичките те заедно съсипаха държавата.

117

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

От острови и, яхти, самолети, имения ще паднат на малки килии и трошене на камъни:))))

116

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

ББ и слугите му всички в затвора и да връщат всичко на народа:))))

115

дедо Ташунко

преди 1 година

става интересно, Бойко ще се надри.ка от страх.