68

До Анонимен 24

преди 1 година

Кога мафиотскио кораб почне да потъва всички Анонимни 24ти и други мишки се рабегаха! Айде терминал 2 към ЮАР ви зове. Или бай Киро в централния си точи тъпата шпага :)

67

Анонимен

преди 1 година

Акад.Денков е умен човек,прекрасен физикохимик, но грешката му е, че се съгласи да бъде параван на Киро,Асен и Лорер.Миналата година тримата показаха, че са лоши администратори, без нужния опит за управление, а с прибързаните си решения за газа и изгонването на 70 дипломати- рекорд в ЕС досега, 21Киро и Асен ни овътриха с 2млрд.лв за 30% комисиона и докараха хората до нищета.След 7 месеци кабинетът Киро-Асен падна.Хората си спомнят тези нещастници и затова Нинова се активира на помощ и за пост

66

ZeЛЕвСКИ

преди 1 година

ВАПЦАРОВ ГО КАЗА ОЩЕ ПРЕДИ 82 ГоДИН...... НАРОДЪТ ПРОСТЖИВОТЪТ - ТЕЖЪК , СКУЧЕН....

65

Анонимен

преди 1 година

Като народа ни е лош матеряла, явно може.

64

Xa-xa

преди 1 година

Черепа може

63

Къро е ваш!

преди 1 година

Хайде, хайде Къро ви баш майстора!

62

До 52

преди 1 година

Много интересно: Вичко може в БГ!Щом искате с избори,така ще е!Кога ще разберете как се свалят мутри от власт!!!!????? - А това означава ли че мутри от властта се свалят само със други мутри?

61

Анонимен

преди 1 година

Кой води разговори с престъпник?ДБ ли?ПП ли?Ама вие майтп ли си прите?!

60

Анонимен

преди 1 година

Защо Боко си слага женска снимка на профила си в социалната мафиотска мрежа? Този човек си слага женски аватари. Той е политическият вариант на Емили Тротинетката. "Бойка Джипката" се оплакваше, че я сложили при мъжете в ареста за един ден. Тя била безстрашна, никой не я "страхувал", но орева и оплака съдбата си в ареста за един ден. Емили Тротинетката е по-мъж от нея.

59

Анонимен

преди 1 година

Аватарът на Боко е Габриел. Калинките на Боко и чалгарите ще намерят общи интереси и плячкосване на държавния бюджет.

58

Анонимен

преди 1 година

Мирчев да не го отшамарят някоя вечер, когато се прибира след запивка с Кики белото

57

София

преди 1 година

Така е, Мирчев, само Маджо и Бобокови могат да задават дневния ред.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 И така да е, но те ги биеха до несвяст и ги хвърляха един върху друг, а едно момиче на което и се свлече тениската беше снимано за спомен заедно с побойника си полицай! И до ден днешен не знаят, кои са полицаите, които са били деменстрантите??? Малко им било, а? Ами да отворят ли и концлагерите тогава, бе бандити и фашисти гербероидни мръсни???

55

Майора

преди 1 година

Абе Мирчев май трябва да ти се припомнят някои неща които си забравил! Не ГЕРБ с адвоката с отнети права и без трудив стаж с два апартамента в Брюксел си говори по телефона с Маджо и разговаря в джипа на Бобоков! И ви подкрепят олигарсите начело с Прокопиев , Цв. Василе , Божков , Баневи , Бобокови , Арабаджиеви и прочие , които Гешев подпука и вие иската да прокарате противоконституционна реформа и изберете послушен главен прокурор да спре делата срещу тях ! Стамота много ти е къда паметта Мирч

54

Анонимен

преди 1 година

Мирчев да се прегледа, това бързо пълнеене и слабеене не е нормално.

53

Анонимен

преди 1 година

Тия търсят успешна формула. Ако подкрепят първия мандатще има конституционно мнозинство, но тогава ще им приключи смисъла на съществуването, защото като се изпълни съдебната реформа, те стават излишни. И вече няма да могат да търсят. Все пак да знаете, че ще трябва да давате отговор защо не направихте необходимото, за да има правителство и съдебна реформа.

52

Анонимен

преди 1 година

Защото сте техни работници не на народа, крадци мръсни.

51

Анонимен

преди 1 година

Така и не става ясно как ще убедят Герб да подкрепи втория мандат. Особено ако в него е пълно с малоумнuцu от ПП. И Денков не е о.к. Той е партийна фигура и самообявил се за академик.

50

Анонимен

преди 1 година

Вичко може в БГ!Щом искате с избори,така ще е!Кога ще разберете как се свалят мутри от власт!!!!?????

49

BG

преди 1 година

A Киро може да даде на баща си Корал да си развяват пиш---те най-спокойно без да ги притеснява простолюдието.