fallback

Частен хангар изгоря в английско трафство Чешип, като в него се намираха 70 скъпи спортни коли, сред които модели на Ferrari, Lamborghini, Porsche и Jaguar. Както съобщава The Daily Mail, цитиран от Automedia, в колекцията е имало автомобил, който се оценява на 3 млн. лири, но неговата марка не се разкрива.

От полицията разказаха, че нито една от колите не е била спасена, но не съобщават на кой е принадлежала скъпата колекция. На територията на стопанството освен хангара е имало още няколко постройки, които също са изгорели напълно и затова основната версия на разследващите е, че става дума за умишлен палеж.

В борбата с пламъците са се включили 6 пожарни коли, като няма пострадали хора. Точната сума на щетите, нанесени от пожара, все още се изчислява, като специален екип разследва инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

До ШляхтицИ още нещо - целта на академиите не е да "определят езика", въпреки че се е правило многократно, най-често поради политически причини. Целта е просто да обновят писмения език. Едно време са се оптиали да превърнат английския в латински и днес резултата е, че ако говориш "официално" можеш да прозвучиш като пълен загубеняк!

11

Анонимен

преди 3 години

До тицВиж, никой не те спира! Говори си езика така, както на теб ти харесва! На мен лично ми писна от БАН през 10 години да мислят поредната боза, ама както и да е.Та ние дори нямаме пълен тълковен речник на българския език! А правилата на БАН, понякога са противоречащи едни за други.

10

Макс

преди 3 години

И аз се чудя какво означава трафство Чешип. Според мен или е графство Чешър, или е трафопост Чешип.

fallback