Снимка: БГНЕС
fallback

Планинските проходи не винаги са приятни за шофьорите, особено за онези, които винаги бързат за някъде. Но понякога търпението се оказва по-ценно.

Преди няколко дни водач на "Бугати Широн", което струва над 2,4 млн. долара губи търпение в в швейцарския проход Сен Готард, в Алпите, близо до границата с Италия. Пред него има колона от коли, която се движи бавно заради каравана, която трудно се изкачва.

Според свидетели шофьорът, бесен на факта, че трябва да държи моторите си на ниски обороти, започнал да изпреварва намиращата се пред него колона коли. Но в абсолютно същия момент на водача на "Порше 211", който се намирал зад "Бугатито", му хрумнала същата идея. Двата суперавтомобила се блъснали зрелищно, при което завлекли и намиращия се пред тях "Мерцедес" С-класа , а после и караваната, който създала колоната.

Ранен бил шофьорът на каравана. Според местната полиция щетите от "луксозната" катастрофа се изчисляват на 3,5 млн. евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Поздрави от Поморие

преди 3 години

Същите джигити като при нас

22

Щерю

преди 3 години

След тая новина застрахователите им са получили силен запек...

21

Тео

преди 3 години

Бързат, бързат ... накрая всички ще стигнем едно място, дето бугатита няма да ни трябват. Ако ще и в диамантен ковчег да те сложат - все накрая червея ще те яде! Ами да си бързат хората ...

fallback