fallback

Атакуващият халф на „Байерн“ Кингсли Коман беше глобен от ръководството на клуба, след като пристигна на тренировка на отбора с личния си McLaren 570S Spider, съобщава британският вестник The Sun, цитиран от Automedia.

Всички футболисти на баварския клуб са задължени по договор да карат автомобили на Audi, които германският производител им дава. Освен това, компанията от Инголщад притежава 8,33% от ак акциите на „Байерн“.

Засега не се съобщава, каква ще бъде глобата на 23-годишния френски национал. Коман вече се извини, като обясни, че е седнал зад волана на McLaren-а си, тъй като служебното Audi е било със счупени огледала.

Футболистът допълва, че като компенсация за постъпката си ще отиде в завода на Audi в Инголщад, където ще раздаде автографи на служителите на компанията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

До 25

преди 3 години

От кога Беларус стана руски?Да не говорим за глупавите сравнения

32

До шофер

преди 4 години

Мкларен е британски... ама нищо азиатско в него. Ама чукча писател...

31

шофер

преди 4 години

RS яка германска кола, както и всички останали германски. Няма място за сравнение с коя и да е друга талига сглобена от станиол и крепящо се шаси само на боята. Хората измислили вилицата в 15 век а азиатец яде с клечки в 21. Е как да направи кола? Макларен? Добре външно ама без Мерцедес нищо не прави. Друго си е ДВГ мерджан битурбо w20.

fallback