Снимки: Reuters
fallback

Да видиш спящ шофьор зад волана на Tesla вече е напълно нормална гледка. Колкото и предупреждения да има, че автопилотът е ненадежден, колкото и обяснения да трябва да дава Елън Мъск, хората отказват да приемат, че автомобилът не е най-безопасното място за сън. Особено, ако си шофьорът.

Поредното видео на човек, който спи зад волана на Tesla се появи в интернет. По-интересното е, че този път дори спътникът му също си подремва.

Действието се развива на платена магистрала в щата Масачузетс. Съвестен гражданин първоначално си помислил, че на водача на автомобила Tesla му е прилошало. Но малко след това осъзнава, че всъщност, той просто си подремва. Колата се движила с над 100 км/ч.

Впоследствие водачът на електрическият автомобил, който стана по-популярен като спалня, отколкото като кола, се събудил и за щастие всичко се разминало без инциденти.

Още новини от автомобилния свят четете на сайта на Аутомедия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Тест

преди 4 години

Спят по пътя за да бачкат още повече

48

Anon

преди 4 години

Жълти... между другото автопилот на магистрала е заучено положение дори и за други марки- включваш дистроника, лейн депарчър-а (ако имаш активен такъв с не само да вибрира волана като настъпиш линията и си ти...

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Има хор, кито са умни и красиви. Не всички карат Тесла. Някой предпочитат Порше, Ферари и подобни.

fallback