Снимкa: Aston Martin
fallback

В новия филм от поредицата за Джеймс Бонд, английският актьор Даниел Крейг ще кара хибриден хиперавтомобил на Aston Martin. Това ще е една от трите коли на марката, които ще бъдат показани във филма за Агент 007, чиито снимки започнаха в Ямайка в началото на миналия месец.

Изпълнителният директор на британския автомобилен производител Анди Палмър разкри някои подробности за новия автомобил. По думите му, моделът под кодовото название AM-RB-003 вече е получил име - Valhalla. По този начин Aston Martin продължава традицията да използва скандинавската митология в названието на последните си модели.

От въпросния автомобил ще бъдат сглобени само 500 бройки. Колата ще е изцяло от въглеродни влакна, а цената й ще бъде 1,5 млн. британски паунда, уточни Палмър. Планирано е Hypercar Valhalla да стане конкурент на Ferrari LaFerrari и McLaren Senna.

Още информация и снимки четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

До ХахахахахахаНе мисля, че някой който е в състояни, да "брои 1.5М паунда", за каквото и да е, ще е особено притеснен. Такива покупки се извършват от хора, които така или иначе, притежават прекално много пари. Магаретата са хората, който му купуват продуктите, които са го докарал до там, че да дава годишния доход на 50-60 човека, за една кола.

2

Анонимен

преди 4 години

Лъжлива информация! Силовия агрегат (двигателя) се задвижва, чрез изгаряне на "НОВИЧОК" и екстременти от морско свинче и папагал (на Скрипал). Малко стана издънка, че няма гориво (нали папагала и хамстера умряха от глад по вина на МИ6), ама ще решим проблема. Скоро ще включим Остин Пауърс и мистър Бийн.

1

Хахахахахаха

преди 4 години

Не виждам на покрива дупки за ушите??? Това магаре дето ще брои 1,5М паунда за електрокар къде ще си сгъне ушите в тая тясна кола??? Трябва да има две дупки на покрива да стърчат свободно :)

fallback