Снимкa: Mercedes-Benz

Компанията Mercedes-Benz ще предложи специална версия на своя всъдеход G-Class, който ще се появи под името Stronger Than Time. Тя е посветена на двоен юбилей - 40-годишнината на Gelandewagen и 20-годишнината на модела G 55 AMG.

Новата версия ще включва модификациите G 400 d, G 500 и G 63, като ще се отличава от стандартната G-Class най-вече по богатото си оборудване. Освен специалните емблеми по каросерията и в салона, тя получава специални лампички в огледалата, които в тъмното проектират на земята логото G и името на специалната версия.

Това съвсем не е всичко - в оборудването на автомобилите влиза пакет AMG Line, който включва широки калници и предна броня с увеличени въздухозаборници, 20-цолови черни джанти AMG с полирани спици, пълен набор от електронни асистенти, светодиодни фарове, аудиосистема Burmester и люк в на покрива. При G 63 хромираните елементи са заменени от черни гланцови, а джантите са 22-цолови.

Купувачите на версията Stronger Than Time ще избират между 3 варианта на интериора. В първия случая това е черна кожа със златни шевове и черно дърво. Във втория има комбинация от бежова и синя кожа със светло-кафяво дърво, а в третия кожата е в бежаво и червено. При варианта G 63 се предлага черна и сива кожа, а вместо дърво е използван карбон.

Още информация и снимки четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase