fallback

Руската "Лада Нива" е придобила култов статут за феновете, благодарение на всъдеходните си способности. Дори този автомобил обаче понякога се оказва безпомощен в големия руски сняг. И се налага да търси помощ, за да се измъкне.

Видео, заснето в околностите на руския град Саратов, обаче развесели много любителите на колите. Причината - странният помощник, който помогна на Нивата да се измъкне от снега - камила.

Животното е част от цирка в Саратов и често е използвано и за разходка на местните деца. Сега обаче то свърши друга работа - дресьорите на животното го докарват при затъналата кола и проблемът бързо бе разрешен.

Уверете се сами в следващото видео!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 5 години

До ЖороКато си нечетящ, ще си и незнаещ. Лазерните установки "Пересвет" вече са в някои военни части. Ще защитават главно от евентуално нападение през Арктика. За да създадат мощен, 1 MW импулс са им необходими компактни ядрени реактори, каквито само Русия притежава. Може да не ти харесва, но е факт! В.Путин го обяви февруари 2018, но можеш да го намериш вече и в западни източници. Пъхни си термометър в устата или другаде, по предпочитание.

34

Анонимен

преди 5 години

До 34 Всички ли американци кацнаха на Луната?Първите които се усъмниха в това са американски граждани ,трезвомислещи и не вярващи на сензации!И не се притеснявай, следите на Луната остават и ще се види след време колко са ходили или лазили!

33

Анонимен

преди 5 години

Пак примитивна русофобия! Не прочетох нищо за кюмюра! Липсват ми СатаНАТО, *** и един Поздрав от Германия! Къде сте, ще изпуснете кьоравото! Насам народе, на топла пица!Стадо бабуини!

fallback