Снимкa: Volkswagen
fallback

На специално мероприятие в Хамбург Volkswagen представи официално обновения Passat, който ще се появи на пазара в Европа в края на лятото. За разлика от модела за САЩ, показан през януари в Детройт, европейският Passat е построен на платформата MQB и е оборудван само с турбомотори.

Промените в дизайна не са много, като са засегнали предимно предната броня. Във всички нива на оборудване моделът ще се предлага с матрични светодиодни елементи, като те ще бъдат стандартни или адаптивни. Задните светлини също са променени, като при натискане на спирачката те не увеличават яркостта си, а променят вида си.

В салона на обновения Passat се е появил нов цифров приборен панел с подобрена графика, както и обновена мултимедия с голям избор от онлайн-сервизи и развлекателни приложения. Благодарение на нея, водачът може да си пазарува от разстояние, като плаща за паркиране, например.

Освен това системата позволява постоянно наблюдение на системите на автомобила, както и използване на електронния ключ от други хора, които трябва да бъдат упълномощени от собственика.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

+

преди 5 години

Карах 6 модел на Пасат -добра кола отвсякъде,сега карам Пасат-7 ,също ми харесва много. Преди да купя 7 модел на Пасат се чудех дали и аз да се метнана вълната на Мерцедесите ,но се отказах,спомняки си старата диелема,от добро не се търси по-добро.

30

Анонимен

преди 5 години

Потвърждавам. Японски - надеждни, но никаква шумоизолация. Няма го усещането за солидност.

29

Трол

преди 5 години

Бразилците и мексиканците ги правят да, а не вие, защото от вас нищо не става. Нито за комунисти ставате, нито за демократи, нито за либерали.. Абсолютно за нищо не ставате, освен да крадете..

fallback