Снимка: Eurowise
fallback

Има ателиета, които впечатляват с тунинга на Mercedes S-Class, но има и доста шокиращи екземпляри. Например, американското ателие Eurowise превърна стар модел в безумен и нисък хот-род.

За основа на това "творение" е взет Mercedes-Benz 280 S W108 от 1969 г.  Майсторите от Eurowise не само намалиха клирънса на автмомобила, но снизиха и покрива му. Най-оригиналната част обаче е отварянето на задните врати срещу посоката на движение.

Използваните в салона материали са кожа, велур и карбон. Воланът с три лъча е заимстван от съвременния Mercedes C63 AMG. Освен това се появви централно заключване, електрически стъкла, мощна аудио система и Bluetooth.

Стандартният 2.8-литров "шестак" не осигури желаната динамика, така че под капака бе монтиран 5.3-литров Chevrolet V8 двигател Инсталиран и 6-степенна ръчна скоростна кутия Tremec T56, като тази при Corvette и Mustang.

А още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

Лузери! А газова уредба тури ли са му?

7

Анонимен

преди 5 години

Най-безумното е да си купиш ЕС класа и да плащаш на работниците си 800 леа

6

Коце кмета

преди 5 години

Отврат, съсипали са класика да сътворят тоя франкенщайн. Ако ставаше така, то творенията на Бетховен щяха да се свирят от групи надрусани металисти?!

fallback