Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Данъците на старите автомобили скачат. Отпадат и облекченията за тези с газови уредби и катализатор. Решението на депутатите стресна търговците, които предлагат коли втора ръка.

Притесненията им са, че високият данък ще накара хората да не купуват поостарели возила, предаде Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Георги Ковачки от години работи в автокъща в Дупница. Разказва, че напоследък клиентите предпочитат по-новите автомобили.

След вдигането на данъците за старите автомобили Георги смята, че все по-малко хора ще купуват автомобили на старо. А бизнесът в Дупница ще замре.

Ако досега новите коли бяха с по-скъпи данъци, то след промените данъците и на старите коли се увеличават драстично.

Предвижда се промените да влязат в сила от 1 януари 2019. Георги не може да разбере защо се вдигат данъците на българите, които са най-бедни в Европейския съюз.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

274

Влади

преди 5 години

Бравос! Утре си режа катализатора, въпреки, че колата не дими и го шитвам за 300 кинта. Колата ще пуши, ама кинтите ще са в моя джоб. Да си платя данъка, ще има и за мошениците-застрахователи. Умно село сме, щом колите на газ и с катализатор не се признават.Пък димът ще е по-вече.Всичко най-добро за майките на Менди, Минди, ГЕРБ и другите тупани, дето го измислиха!

273

Брат Вурст

преди 5 години

ГЕРБ враг номер 1 на трудещите се от дупнишката селищна система

272

месара

преди 5 години

И аз не мога да разбера колко тъ п трябва да е българинът три пъти да иира герб, а герб всеки път да му такова таковата.

fallback