Снимка: flickr
fallback

За времето от 17 до 23 септември 2018 г. на територията на всички държави членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL бе извършен засилен контрол за незаконосъобразното използването на мобилни телефони от водачите на моторни превозни средства, съобщиха от МВР.

В хода на акцията у нас са проверени 24 807 моторни превозни средства и 29 340 души. Установени са 662 нарушения.

Най-много нарушения са установени от екипите в СДВР – 80, ОДМВР Велико Търново – 60 и ОДМВР Бургас – 53.

За сравнение, при сходна операция, проведена от 14 до 20 февруари 2018 г., са проверени 17 616 МПС и 20 272 души. Тогава са били установени 565 случая на аналогични нарушения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

мамул

преди 5 години

Аз кат видя кифлоч (без значение тя/той) да ми се *** по талафоня и да върти геврека с един пръст, веднага опъвам с мамуля на МАХ докат не включи на задна! После ниогиш не се сеща да повтори! Спомените са убаво нещо...;-)

14

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо говорят така. Може би не знаят английски ?Аз моя го слагам в гнезото и се свързва с колата и мога да му кажа, да се обади на когото искам, да ми пусне мусизкча, да ми прочете съобщенията ... Ама странни хора де. Дори, ако съм много пиян и ме е оставила поредната, щото много пия, питам Сири, дали ме обича, а тя мълчи. И още повече ме садва. Лошо нещо са това, технолгиите.

13

Сп??нс

преди 5 години

По закон воланът се държи с две ръце, и ако не го правиш могат да те глобят, в испания масово тези от вертолета те снимат не само за превишена скорост , а и за неадекватно поведение в колата. Което ми е много чудно и необяснимо е че много от хората говорещи по телефона си имат вградено "свободни ръце" , ама ....

fallback