fallback

В Имотски няма кой знае какви блага и забележителности. Обаче наистина забележителни са возилата по улиците на хърватския град, защото нищо не е на такава почит като "Мерцедес"-а.

За хората в градчето е въпрос на чест да караш "Мерцедес", а дъщеря ти да се омъжи за човек без "Мерцедес"е срам за семейството.

"За мен Мерцедесът е цар на пътищата", споделя пред "Deutsche Welle" Мариан Куртович, един от ентусиастите.

Иван Топич е друг страстен любител на германския автомобил. Той притежава 13 автомобила, но не пипа нищо по тях, защото в крайна сметка си има специалисти.

Къде на шега, къде съвсем сериозно казва, че дъщерите му не може и да си помислят да доведат у дома мъж без култовото возило. А синът му... синът му е дори заченат в "Мерцедес". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Пропов

преди 5 години

Всяка такава общност , хора с обща страст, е ок. Мъжът имат нужда от хоби. Това подхранва гордостта му. Ако си обграден от хора споделящи едно хоби, това е супер. Сближава хората. И ако хобито е различно от ракия и салата , още по добре.

18

Х6

преди 5 години

Не по едно време-А винаги и ЗаВинаги развииш.Дори да отричаш Мерцедес Дори да го мразиш Мерцедес Дори да не искаш да го Караш на инат през живота си ТОЙ Мерцедаса рано или късно ще те Вози към последният ти път.така ,че въздържай се от оценки за хората които Обичат Мерцедес Като Стил на Живот.

17

Свидетел

преди 5 години

Както е видно, комплексари има навсякъде. По едно време в Албания също само мерцедеси караха.

fallback