fallback

Общ преглед

Американското издание Consumer Reports публикува годишната си класация за автомобили на старо, след като е проучило отзивите на повече от половин милион потребители.

В списъка влизат 108 машини от всички класове. Предлагаме ви масовите модели, които изданието препоръчва да се избягват при покупка.

Повече подобни новини четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Баси неудачниците

преди 5 години

Ако имах парите с кеф бих си купил, на първо място хот-хеча Фокус РС 4х4 350 коня, но с кеф бих карал и Мустанг, Камаро и Корвет! Баси неудачниците, А!!! Тея американци са мъжки коли, не са за лигльовци с обезкосмени крака, за тях има Ауди/МБ/БМВ!

31

батка le chef

преди 5 години

Па язе ше си пърпорим със Simca-та и хич ми не дреме за тия лакърдии, еле па хептен за модерните бангии дет ми ги фалят тука. Да живеят кифтаците и бирата...амин!

30

Анонимен

преди 5 години

Четейки за Шевролет Камаро и Корвет се усъмних в истинноста на статията, а като стигнах до Форд, направо спрях да чета повече! Глупости на търкалета! Едни от най-продаваните коли са точно на Форд - Фиеста, Фокус, Мустанг! Всичките те са с рекордни продажби в класовете си-Мустанг за не знам коя поредна година вече, или доста добри продажби - Фиеста, Фокус! Ако бяха калпави, нямаше да се продават години наред толкова много! А и работя в рентакар където колите са главно фиести- никакви проблеми!

fallback