Снимка: Toyota
fallback

Японският автомобилен производител Toyota вдигна цената на компактния си кросоувър C-HR . Поскъпванете обаче ще засегне само автомобилите от моделната 2019 г. Най-бюджетната модификация на Toyota C-HR 2019 ще се предлага вече за 21 999 долара, а топ версията на кросоувъра ще струва 27 045 долара.

Представителите на Toyota обясниха, че поскъпването на модела е свързано с разширяванего на списъка с функции за комплектациите LE и XLE. Последната ще се предлага на цена от 24 025 долара.

В новата базова версия на компактния кросоувър влизат 17-инчови джанти, система за предупреждаване при сблъсък и за разпознаване на пешеходци, система за внезапно спиране, за поддържане на избраната лента за движение и адаптивен круиз контрол.

Още снимки и информация вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 5 години

Тия короли са скучни и прости като леща. На бащата и братчеда королите постоянно са в сервиза. И бащата изгоря заради брчеда да си купи корола. От немско по добро нямя.

23

Яр

преди 5 години

Татко си купи Корола 2003-та от магазина , вече е на 550 000 км и само веднъж в сменян съединител и останалото консумативи и дребни ремонти ( биалетки , тампони и т.н. ) Няма такъв звяр...

22

кристина

преди 5 години

имам тойота ярис, производство '99.. сервиз съм й правила точно два пъти, купих я 2010 година, един път скъса маркуч на радиатора и втори път климатика се спука, разбира се от моята небрежност.. така или иначе не слизам от тази кола и няма да я заменя с друга, нищо че е на 200 000км.. малък разход на гориво, лесно паркирам навсякъде, не ми създава главоболие, малък данък. Преди две години и мъжът ми смени мерцедеса с тойота ярис 2013, фенове сме на тойота

fallback