Снимка: Reuters
fallback

Само след няколко дни в Ню Йорк стартира голямо автомобилно изложение, на което японската компания Nissan ще представи новото поколение на седана си Altima. Моделът, известен също като Teana, трябва да се превърне в основен конкурент на Honda Accord и Toyota Camry.

Изданието Carscoops разкри свое виждане за това как ще изглежда автомобилът.

Ако се съди по официалната скица, новата Altima ще получи V-образна решетка на радиатора и повече релефни линии. Очакванията са седанът да бъде оборудван голям брой модерни технологии, включително системата Nissan ProPilot. Моделът ще получи напълно нов мултимедиен комплекс и цифров приборен панел.

Що се касае до задвижването, Altima ще разчита на модернизирани двигатгели с обем 2,5 и 3,5 литра, както и напълно нов 4-цилиндров мотор. Седанът ще получи и автоматична скоростна кутия, а системата AWD ще се предлага като опция.

Сегашната генерация на Nissan Altima (Teana) е на пазара от 2012 г., като продължава да е един от най-добре продавани модели на японската компания в САЩ.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Морис

преди 6 години

Според мен японското Рено има още много хлебец и синьо сирене да излапа докато доближи дори и на милион километра Хонда и Тойота.Споменатите техни модели са най-качествените и надеждни модели в историята на автомобилостроенето. А ренцето...даже и чисто ново да го подкараш си е таралясник ,

4

факт

преди 6 години

Ей не преставате да плюете по Рено , ама плюйте си , не им пречите , защото алианса Рено-Нисан вече е най-големия производител на автомобили !

3

Анонимен

преди 6 години

И защо му е на човек японско Рено?

fallback