Потърпевшият Кенет Бакмън; Снимка: Automedia
fallback

Американецът Кенет Бакмън вероятно дълго ще помни последното излизане с приятели в Моргантаун, Западна Вирджиния. След дълга пиянска вечер, той повикал кола от Uber, за да го закара в хотела. С последни сили успял да си каже адреса и после заспал мъртвешки. Събудил се няколко часа по-късно, на около 300 километра от Моргантаун и със сметка на брояча, надхвърляща хиляда долара.

Оказало се, че Бакмън е дал домашния си адрес в Глостър, щата Ню Джърси. Все пак махмурлията преценил, че няма да е разумно да слезе по средата на пътя и предпочел да се прибере у дома. 

В края на 530-километровото пътешествие сметката била 1635 долара - отчасти заради разстоянието, и отчасти, защото Кенет си повикал не обикновена Uber X кола, а лимузина от Uber XL. Бакмън отначало опитал да обжалва, но после оттеглил иска си. 

Повече подобни новини четете в Automediа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

До 11

преди 6 години

И как ще е забранен в Испания.Бях по работа наскоро в Мадрид и точно с Юбер се придвижвах.Като ми направи впечатление,че е пълно с черни коли със стикери.

18

Анонимен

преди 6 години

От 17 - 10 лв. Не 101 лева. Извинете !

17

Анонимен

преди 6 години

До 55 - Хвани такси от улицата в събота вечер в Копенхаген 101 лева такса качване, 9 лева на км. и по 3-4 лева на минута престой. За 3 километра чаедцат по 40 лева.

fallback