fallback

Все по-голяма популярност в интернет набира видео, на което се вижда как десетки камиони буквално се бият и блъскат помежду си, за да стигнат първи до площадка за товарене с въглища.

Ако се вярва на описанието, това се случва в град Туркестан, който се намира в Южен Казахстан. Стари ЗИЛ-ове и КАМАЗ-и се блъскат, като си откъртват брони и други части от каросерията, за да си пробият път през портала. През него те влизат на площадката за товарене.

Опитите на персонала на базата да въведе ред са обречени на неуспех и първи преминават водачите на по-тежките и по-големи камиони, както и на тези, на които явно изобщо не им пука за колите.

В YouTube, между другото, може да бъде намерено и видео от преди половин година, което е заснето на същото място. Тогава броят на камионите е още по-голям, но благодарение на помощта на очевидци схватката завършва без откъснати брони или други повреди.

Видео от "битката" вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Далновиден

преди 6 години

След 15-20 години в САЩ ще е същото,само дето шоферите ще са нег*ра....А китайците ще им гледат сеира.Имаше навремето един филм-"Лудият Макс",натам отиват нещата.

15

Анонимен

преди 6 години

Така е руските общества.

14

пепи

преди 6 години

Ако целта е да се подпишат договори за два месеца работа,е разбираемо.Броня и фар за тия зилове сигурно са без пари.

fallback