Снимка: Jalopnik
fallback

Компанията BMW отново превключи на вълна "рекламни войни". Този път баварците се заядоха с шведите от Volvo, като поставиха рекламен билборд на няколко места в Гьотеборг. Именно в този шведски град е щаб-квартирата на Volvo.

На билборда е показан спортният седан BMW M5, надписът под който гласи: "Бърз автомобил, сглобен в Гьотеборг". До него е и логото на видео-играта "Need For Speed Payback". Има и още един надпис, който призовава желаещите да се повозят на спортно BMW, но на виртуалните пътища във видео-играта.

Всъщност, BMW не произвежда нищо в страната - не само в Гьотеборг, но и в цяла Швеция. В града, освен щаб-квартирата на Volvo, се намира и седалището на фирмата, създала играта "Need For Speed Payback".

Баварците обаче често използват подобни похвати, като досега те бяха насочени основно към големите им германски конкуренти Audi и Mercedes-Benz.

Повече подобни новини четете в Automedia

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

данчо

преди 6 години

До АнонименКолега никога повече немска кола! имал съл бмв и мердедес! Сега карам ново волво! не съм изживявал подобно усешане... нямам думи... дока то съм жив няма да карам вече никога немска кола...

7

БМВ ухапани

преди 6 години

BMW не правят нищо ново-мъртъвци.Волво е все така най-безопасно,имат две нови марки,правят електромобили,SUV са им на върха...лимузините в нищо не отстъпват на немските събратя-е да...по-безопасни са от тях...та такива миТи работи.

6

Додо

преди 6 години

И баварците.., и шведите... едно ги свързва в днешно време: Толеризацията и любовта им към Исляма! Да им е честит Халифата, а съвсем скоро (до 20 години) вместо Волва и Веемвета ще карат камили!

fallback