fallback

Китаец може спокойно да се кандидатира като човек, роден с най-голям късмет. Неговият случай бързо стана популярен в социалните мрежи.

Охранителната камера заснема как мъжът върви край паркирани коли и разговаря по мобилния си телефон. В това време на пътя такси се опитва да направи обратен завой, като засича движещ се с висока скорост автомобил. За да избегне удара, неговият шофьор завива към паркинга и връхлита пешеходеца в гръб.

За щастие, колата се удря в кофите за боклук и паркиран до тях друг автомобил, като едновременно с това събаря и стълб за осветление. Той пада на земята, като минава на сантиметри от мъжа, който само за секунда на два пъти се разминава с фатални последствия.

Най-интересна е реакцията на водача на таксито, който е главният виновник за инцидента. Той просто си тръгва от мястото на произшествието, сякаш изобщо не забелязва какво се е случило.

Още новини от света на автомобилите четете в Automedia тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

страшна гад,не изпуска телефона и продължава да дърдори

16

шашнат

преди 6 години

Ще падна. Такова непознаване правилата на движение. То затова стават толкова катастрофи.Значи ВИНАГИ когато пресичаш пътя на автомобили движещи се направо си в условията на БЕЗ предимство! В градски условия обратен завой не се прави по средата на пътя, защото там линията е ВИНАГИ непрекъсната. Прави се само на кръстовища. На междуградски път принципно при добра пътна мрежа обратен завой може да напеавиш най-близката детелина. И при много редки случаи на прекъсната линия само при добра видимост!

15

до Кой не знае закон

преди 6 години

обратен завой се прави само на кръстовище бе умник , а тук се вижда че таксито тръгва от паркинг , май явно ти нямаш книжка или е с изтекъл срок на годност

fallback