Снимкa: Jeep
fallback

Американската компания Jeep официално разсекрети новото поколение на всъдехода Wrangler. Световната премиeра на модела ще се състои по време на автосалона в Лос Анжелис, който стартира в края на ноември.

Както и се предполагаше, новата генерация на Wrangler е получила еволюционен дизайн. От Jeep твърдят, че аеродинамиката на автомобила е подобрена значително.

Съобщава се още, че новият Wrangler ще бъде предлаган в множество различни модификации на карокерията. Какви ще бъдат те, ще стане ясно при премиерата на модела. Все пак се вижда, че машината е получила нова решетка на радиатора и нова светодиодна оптика. Променени са и броните на всъдехода.

Що се касае до двигателите на новите Jeep Wrangler и Jeep Wrangler Unlimited, те също се пазят в тайна. Според неофициална информация, моделът ще се предлага с два бензинови агрегата - 2,0-литров тубомотор с 4 цилиндъра и 3,6-литров атмосферен V6. Дизеловата версия ще получи V6 мотор.

Още снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 6 години

Видяли сте вие Jeep, на снимка. Много знаете какво може и какво не, но както винаги Българите сте експерти и всезнайковци по всичко, а дори и каруца не можете да сглобите!

1

Б

преди 6 години

това пичове е едно за нищо негодно л..но дето се чупи още първия път като го изкараш на офроад!буфкано е със скъпа и некачествена електроникаброните са пласмасовигумите са малкии има само 8 инча просветнавремето много се подиграваха на Нивата, но сегашния Джип е абсолютно същото счупено л..но само дето е 4 пъти по-скъпо

fallback