Снимкa: Alexander Shtorm/Behance
fallback

Наскоро се появиха твърдения, че ръководството на руската група ГАЗ обмися възможността за възраждане на легендарния модел "Волга". Именно това е накарало независим дизайнер от Казан да се захване с проекта, който сам е нарекъл Volga 2020 Concept.

Името на художника не е известно, тъй като той показа виждането си в социалните мрежи, където се е подписал като Alexander Shtorm, но не може да се отрече, че предложените от него скици наистина изглеждат впечатляващо. На тях е изобразен концептуален модел с 4 врати, с мускулен релеф и огромен стъклен покрив, който съединява предното и задното стъкло.

Освен това вързродената "Волга", поне според този проект, ще получи светодиодна техника, допълнителни хромирани елементи, двуцветна каросерия, бежов кожен салон, големи джанти и високопроизводителни спирачни механизми.

Още информация и снимки за руския проект вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Хихихи

преди 6 години

До Анонимен 60Имаше ЗАВОДИ за роботика. Аз съм влизал в няколко от тях.И къде бяха роботите на заводите за роботика?Питам понеже в лабораториите на университета, в който учех навремето ни показваха само японски и френски роботи.Нашите заводи дето произвеждали роботи защо не са имали представител в лабораториите на техническите университети ами трябваше да ни преподават с капиталистически образци?

113

Хахахаха

преди 6 години

До Анонимен 64Както и украинските самолети бяха. Че и цената им беше убиец. Само че вече няма украински самолети.Айде бе!?АН съществува и има нови модели със сключени договори за продажби на стотици самолети.Имат нов модел товарен самолет от средния клас, който е с отлични характеристики.Украйна има самолети, ама Русия няма!Останалите глупости за Козлодуй не заслужават дори коментар.

112

Анонимен

преди 6 години

Наскоро Монбат купи две германски компании за производство на батерии.Как така другари?Как може колониална страна да купува западни компании?Нещо опорните точки взеха хептен да издишат.

fallback