Снимки: ex-roadmedia.ru
fallback

Обява да продажба на пикап Lada Niva 4х4 се появи на германския сайт Mobile.de. Всъдеходът е сериозно доработен, като неговият собственик го е изпитал в дълго пътешествие. Автомобилът е получил добавка Freestyle към името си и е оценен на 25 000 евро.

Машината е направена по поръчка на германска компания, произвеждаща и продаваща всъдеходно оборудване. Каросерията е боядисана в два цвята, като е използван и специален допълнителен материал U-Pol Raptor. Клирънсът е увеличен с 5 см, поставени са и всъдеходни гуми BF Goodrich.

Пикапът е получил светодиодна предна оптика, допълнителни светлини отпред и отзад, електрическа лебедка, шнорхел, специален багажник и усилване на кабината. Допълнително е поставена блокировка на задната ос VAL Racing, преработен и блокът за управление на 1,7-литровия двигател, който може да работи и на газ.

Подобрения има и в салона, където е поставен нов волан, преработен приборен панел, както и кожени седалки.

Още снимки и информация за уникалната Lada Niva вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е да се мисли когато се пише / превежда:- "неговият собственик го е изпитал в дълго пътешествие" и "Всъдеходният пикап има пробег от едва 12 000 км" - тук има малко нонсенс :)

11

Анонимен

преди 6 години

Колеги, забравяте, че автомобила е "сериозно доработен" в Германия. А там дори и лагерна количка да "доработят" ще изглежда съвсем прилично.

10

Анонимен

преди 6 години

Руснака един кибрит свестен не може да произведе, камо ли кола :)Айде стига

fallback