Снимкa: Volkswagen
fallback

Главният изпълнителен директор на Volkswagen – Херберт Дис, разкри какви нови модели ще представи германската компания през тази година. Това се случи по време на специална пресконференция на автосалона в Женева.

Нещо повече, зад гърба на Дис се изобразяваха първите тийзъри на бъдещите проекти на Volkswagen, които можете да видите тук.

От информацията става ясно, че германската марка планира да представи седана Virtus, ново поколение на Jetta за американския пазар, ново Polo и Polo GTI, up! GTI, компактният кросоувър T-Roc, както и следващото поколение на Touareg.

Детайлите около новите модели, както и конкретните дати на тяхното официално представяне, предстои да бъдат оповестени. Засега се знае единствено, че новият Volkswagen Virtus ще бъде базиран на платформата MQB A0 и ще бъде предназначен за бразилския пазар, където ще заеме нишата между седаните Voyage и Jetta.

Колкото до T-Roc, дизайнът на кросоувъра ще следва плътно този на концепта T-Cross Breeze, който дебютира през миналата година. Според предварителната информация, новото SUV също ще получи хибридно задвижване, но системата ще бъде много по-рафинирана от тази на прототипа.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 7 години

Ненужни скъпи и бляскави маркетингови пинизи и пиар дивотии. Някой да е чул за обратна връзка с клиента? Няма ида чуе въпреки че в рекламите ще ви продънят ушите с клишета за това колко са загрижени за клиента. При това не говоря за България, клиентът никой не го пита и в Германия. Само разни цайсати швабски икономисти, изучили се в ционистките вузове решават какво и как ще се произвежда и продава. И ви втълпяват че това е ВАШЕТО желание. Да, ама не! Изчерпили сте се откъм трикове за внушаване

fallback