Снимкa: Ladavesta.net
fallback

Първият екземпляр от луксозната версия на модела Lada Vesta слезе от конвейера на завода в Толиати. Автомобилът, който е получил добавка Signature към името си, вече е на разположение на представителството на Самарската област в Москва.

Машината представлява удължена с 250 мм модификация на стандартната Vesta. Благодарение на това в салона има с 200 мм повече свободно пространство за краката на возещите се отзад пасажери. Те разполагат още със салон от кожа и алкантара, както и с двузонов климатик.

При луксозната Lada се предлагат още вградена в покрива антена, заимствана от моделите на BMW, отваряща се със специален бутон в купето капачка на резервоара, както и модернизирана система за измиване на предния прозорец.

Стандартният модел е оборудван с 1,6-литров двигател със 106 к.с., като той може да се комбинира както с механична, така и с автоматична скоростна кутия. Версията Vesta Signature обаче разчита на 1,8-литров мотор със 122 к.с. и роботизирана трансмисия с 2 съединителя.

В АвтоВАЗ предвиждат на първо време да пуснат общо 10 такива автомобила, които ще бъдат предназначени само за държавни и правителствени учреждения. Цената на машината засега остава в тайна.

Още снимки на Vesta Signature - в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Има, има

преди 7 години

До лъжи и фантасмагориисузуки суифт 1.3, 85 к.с. на 5 години - данък 29 лв

73

Анонимен

преди 7 години

Не е лесно да направиш свястна кола.А руснаците са доказали, че нищо свястно не могат да направят.Кола- не е за техните глави.

72

Анонимен

преди 7 години

до 87Твоето Рено поне е френско. Представяш ли си какво дърво е "руското" Рено?

fallback