Снимка: drive2
fallback

Niva е сред успешните модели на руската марка Lada, но подобно на останалата й гама от предложения не може да се похвали с особени новости в дизайна през жизнения си цикъл.

Вероятно затова в Украйна се заеха да префасонират проходимия модел, залагайки на модерни и нови технологии. За проекта не се знае почти нищо, но пък за сметка на това са налични доста снимки.

От кадрите се виждат напълно нови предна и задна части, оборудвани с масивни метални елементи. Броните са премахнати, като са заменени от ролбар, а светлините са изцяло LED. Добавени са също така нови джанти и хромиран накрайник на ауспуха.

Руският сайт drive2, който разпространи фотографиите, не съобщава за доработки по механиката на модела. Не е ясно също така дали има промени в интериора.

Тунингованата от украинци Niva вече събра хиляди положителни отзиви в интернет, като се очаква скоро създаделите й да изнесат допълнителна информация.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

До анонимен 3

преди 5 години

Ако красива госпожица ти прави услуга на определена цена, ти ще ходиш ли да разкрасяваш Марчето, което ще ти струва даже по скъпо. Руснаците произвеждат това, което не се произвежда другаде. Казват, че руските ракетни двигатели били толкова красиви, че американските естети се изтрепвали да ги купуват. Нивата е супер и Мерцедесът и БМВ също., само че изпълняват различни функции. На лош път Нива, на асфалтиран, не от Бойко, Мерцедес.

28

емилчо

преди 8 години

Тази Нива е по-зле от Лего автомобил зглобен от

27

до русофил

преди 8 години

Ей глиган,що се излагаш бе.Нямало други автомобили с постоянно 4x4.Ти ненормален ли си бе?

fallback