Настоящото поколение E-Class. Снимка: Mercedes
fallback

Следващият модел на марката Mercedes-Maybach ще бъде представител на семейството E-Class. Това съобщи шефът на американското подразделение на Mercedes-Benz Стив Кенън пред Automotive News.

Става дума за новото поколение на модела, което ще се появи в края на тази или в началото на следващата година. Очаква се новата E-Class да бъде по-спортна и по-голяма, като ще използва платформата MRA, на която е изградена и последната генерация на C-Class.

В гамата на модела ще влязат два седана – стандартен и с удължена база, както и купе, кабриолет и комби. Настоящият вариант на Е-Class претърпя фейслифт преди 2 години, когато остана без четирите си кръгли фара – отличителен белег на модела в продължение на 3 поколения.

Луксозната версия на новата E-Class ще бъде вторият представител на възродената марка Maybach. Първият е показаният през миналата година седан Mercedes-Benz S600. Очаква се да има и трети – луксозна модификация на всъдехода GL, който след промяната на имената на моделите на марката ще се предлага като GLS.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 9 години

Тея, с една обществена поръчка си купуват по 3 такива и обръщат голямо внимание на табелата, за тях е важно това

2

Анонимен

преди 9 години

Тея, за които е предназначена тази и подобните коли не пестят, а си ги купуват. Пести се за фордове, опели, рендета и подобни.

1

Файда ???

преди 9 години

Каква е файдата да събирам 10-15 години за такава кола и после да я съсипя по родните пътища или някой да ме ковне челно и да я направи на пихтия за нула време ??? Не виждам смисъл.Поне не в България.

fallback